Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mariovekic

Marketing

Kratak osvrt + pogled unaprijed

Još nekoliko završnih misli o završenoj regati Croatia Open 05.
- Sve pohvale organizatorima za brojnost i kvalitetu natjecanja, jedino smatram da su se s obzirom upravo na te dvije vrijednosti koje ova regata iz godine u godinu potvrđuje i popravlja, ipak trebale dijeliti medalje za sva tri mjesta, a ne samo za prvo. Tu tradiciju treba definitivno promijeniti. Sve ostalo je proteklo u najboljem redu i bar sa moje strane nema nikakvih zamjerki - rezimirao je Mario.

Nakon petog mjesta u kvalifikacijama samaca (7:21) i drugog mjesta u dvojcu na pariće sa Dragojevićem, Mario se okreće pripremama za "prvosvibanjsku" regatu. Ona se neće održati, kao što je predviđeno kalendarom HVS-a 23. travnja nego je pomaknuta u termin Kriterijske regate HVS-a tjedan dana kasnje. Zbog duge zime i zaleđenog Jaruna, kažu. Kriterijska regata trebala je odrediti članove reprezentacije i dati izborniku Igoru Čulinu Rodi uvid u stanje kandidata, kako bi mogao što bolje sastaviti reprezentativne posade za dolazeće međunarodne regate. S obzirom na ovakav rasplet situacije još nije poznato hoće li rezultati sa "prvosvibanjske" regate biti priznati kao kriterijski, ili će se ipak morati još jednom veslati i u kojem terminu. To bi trebalo biti dogovoreno ovaj tjedan.

- Kako bilo, pripreme za regatu već su započele. Brale je odlučio smanjiti posjete teretani sa tri puta, na dva puta tjedno, što nam daje još više treninga na vodi. Trenirat ću primarno u skifu, a dva puta tjedno sjest ću u dubl sa Dragojevićem, pa ćemo vidjeti kako bude išlo. Postoji opcija da na regati (jednoj ili drugoj) odvezem dubl sa Antom Kušurinom, koji je trenutno u SAD-u, a najavio je dolazak - planira Mario, ali kako kaže, još ništa konkretno.

Zdravlje dobro služi, vrijeme malo manje, a probleme u vidu valova prave kajakaši reprezentacije Bjelorusije, koji na Jarunu odrađuju svoje pripreme.

- Ništa neuobičajeno - kaže Mario.

Za kraj pozdrav svim posjetiteljima, zahvala svima koji su stavili linkove prema www.mariovekic.com i još jednom podsjetnik da možete koristiti mogućnost komentiranja vijesti klikom na link "komentari" ispod svakog teksta.

A.V.

Post je objavljen 11.04.2005. u 21:04 sati.