Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mariovekic

Marketing

Brza i žestoka: Daria Ječmenjak vs. slovački seniorski dubl

Uništeni karbonski izbočnici, natučena leđa, nekoliko mokrih odjevnih predmeta i nešto više eksplicitnih 'želja i pozdrava' bilanca je malo žešćeg zagrijavanja juniorke Mladosti Darie Ječmenjak i prvog slovačkog seniorskog dubla (Sloboda, Podstupka). Iako se sudionici sudara zapravo još nisu uspjeli dogovoriti tko je kriv, očevici Mario Vekić i Lenko Dragojević, koji su se također zagrijavali u blizini ponudili su svoju verziju priče.

- Taman smo radili ubrzanja na tempu 50, kad smo začuli vriskove "upomoć" i "pukla mi je kičma"! Brzo smo reagirali i Dariu i njen čamac odvukli do obale. E sad... prema mjestu gdje smo je našli, ona je bila u dobroj stazi, što bi značilo da su Slovaci krivi za sudar. No, dečki su uporno tvrdili da se ona kretala stazom kojom nije trebala. Čak smo ih čuli kako vani objašnjavaju "baba je išla u krivom smjeru!". Kako bilo, Daria je pokazala pravi sportski duh i onakva, mokra do kože, izrazila je želju da požuri na start svoje utrke (?!), ali smo je, u strahu za njeno potomstvo, ipak uspjeli odgovoriti - prepričao je Mario.

Inače Mario i Lenko su zbog samo osam prijavljenih dublova ujutro razveslavali za stazu. Zauzeli su treće mjesto, a finale veslaju u 15:20.

A.V.

Post je objavljen 10.04.2005. u 12:31 sati.