Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikibrat

Marketing

MOrgana

http://morgana.blog.hr/

citiramo:

nema me.

i neće me bit.
dosadio mi ovaj blog, razmišljam o tome da ga izbrišem. a jebiga teško mi je kad mi svako malo netko naleti s komplimentima :/
dan-dva razmišljala sam da ga preselim na svoj prostor, ali onda sam shvatila da nije stvar u tome što me smeta blog.hr politika, reklamiranje, forsiranje i liste, već se meni jedostavno više ne da pisati.


a malo ranije, stajalo je:

velikibrat.blog.hr je obrisan
pod kojim okolnostima, ne zna se


komntiran je ovako:
morgana, taj blog (velikibrat) je izbrisao admin. nije o tome upozorio autoricu koja je uredno trazila objasnjenje putem e-maila (na help@blog.hr) no nitko se nije udostojio ni na koji nacin odgovoriti na e-mail. Dakle, cenzura je napravljena bez ikakvog POKUSAJA kontaktiranja sa autoricom bloga. I to ne samo cenzura - brisanje komentara, stavljanja na "zabranjenu" listu, te konacno izbrisano. Cak se cini da su promijenjene postavke, buduci da statistika pokazuje nekih 16000 blogova, dok je na blog.hr/stat/ samo oko 12000 - znaci 4000 je arbitrarno skinuto sa top lista (opcije dostupne samo registriranim korisnicima) i tamo vise nema "privatnih" ili po adminovoj odluci skinutih u admin privatno blogova.


a jos malo ranije:

Ahhh.
U što se ovo pretvorilo?
Drago mi je da sam "samo" na almost cool jer ovako nitko ne gleda tko sam i što radim, o čemu pišem, koga pljujem... Nikoga ne dira što sam gore, nitko ne želi biti na mom mjestu. Svi se grebu za mjesto među tih 64 "najbolja" bloga, kao da zbilja jesu najbolji.
Ne dira me to.
No optuživati nekoga da je nekog drugog svojim post(oj)anjem otjerao s bloga, smiješno.


Post je objavljen 21.03.2005. u 23:31 sati.