Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vicoblog

Marketing

Obiteljska drama najgledanija u SAD-u ovaj vikend

OBITELJSKA drama "Diary of a Mad Black Woman", priča o tragičnoj sudbini žene čiji život propada nakon razvoda, ostvarila je najveću zaradu na američkim kinoblagajnama ovaj vikend.
Taj film, u kojem glume manje poznati glumci, zaradio je 21,9 milijun dolara, podaci su koje je objavila specijalizirana tvrtka za praćenje filma Exhibitor Relations.
Komedija "Hitch" s Willom Smithom pala je na drugo mjesto osvojivši 20,4 milijuna dolara u američkim kino-dvoranma. Na trećem se mjestu našao triler "Constantine" s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi koji je zaradio 12 milijuna dolara.
Dva nova filma - horor "Cursed" Wesa Cravena (9,6 milijuna dolara) i komedija "Man of The House" (8,9 milijuna dolara) s Tommyjem Lee Jonesom - našli su se na četvrtom i petom mjestu.
"Djevojka od milijun dolara", pobjednik nedjeljne dodjele Oscara, zaradio je 7,3 milijuna dolara 11. tjedan prikazivanja i čime je zaslužio šesto mjesto. Ovaj film Clinta Eastwooda zaradio je do sada 64,8 milijuna dolara.
Na sedmom je mjestu komedija "Because of Winn Dixie" (6,8 milijuna dolara), komedija o djevojčici koja posvoji psa lutalicu, a nalazi se ispred komedija "Are We There Yet" (4,1 milijuna dolara) i "Son of the Mask" (3,8 milijuna dolara).
Film "Avijatičar" Martina Scorsesea na desetom je mjestu sa zaradom od 3,7 milijuna dolara.

Post je objavljen 01.03.2005. u 12:01 sati.