Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezh

Marketing

* intervju sa shardijom *



hm...vec sam vam u jednom navratu prichao o malome shardiju koji je velik covjek u dushi. ipak,to je bilo previshe uopcheno,ali dovoljno da nekog privuche.barem se nadam:) danas sam s njim razgovarao uzhivo da i vi cujete njegovu spiku iz prve ruke. ivan je rodjen 10.8.1988 u cakovcu. danas pohadja 2.razred ekonomske skole,smjer hotelijer. pa krenimo...

JA: shardi,kolko dugo svirash gitaru?

ON: prije nego ti velim nest o gitari,rekel bi da sam prije sviral klavir.no, gitara me privukla vishe jer kod klavira, po mojem misljenju, nije bilo dosta mjesta za izrazavanje emocija.bash je to bilo presudno i to je ono prvenstveno kaj je prevagnulo u toj odluci.tak da sad oko 2 godine sviram gitaru i nisht drugo:)

JA: di si pochel uchiti svirati gitaru?

ON: gitaru i dan danas sviram u glazbenoj skoli SUITA, a mentor mi je branimir novak koji mi je jako puno pomogel u mom napredku.

JA: je li gitara tvoja buduchnost?

ON: gitara je u biti moj san. nadam se da je ona moja buduchnost i da budem uz pomoc nje zaradjival i stical postovanje i reputaciju.

JA: kam poslije srednje skole?

ON: hm..pa vrlo bi rado otputoval u boston na berklee, kaj predstavlja medju nama muzicharima dobru muzichku akademiju. nashel bi neki stan i uchil songwriting,editing i naravno sviranje gitare.vrlo bi rado da i moja cura,melanija,bude sa mnom.

JA: koji su ti omiljeni gitaristi ili bolje recheno,uzori?

ON: dosta preferiram steve ray vaughna i hendrixa,ali svakako ima tu mjesta i za satrianija. u posljednje vrijeme dosta radim na njemu. jednostavno su osebujnog stila punog osjecaja i izrazhaja, a ne samo pretjerivanja kaj se tich brzine.

JA: kaj ti u zivotu najavishe znachi?

ON: ukratko,zivot mi je satkan od moje obitelji, moje cure, frendova i gitare...

JA: i na kraju,koja je tvoja poruka buduchim narashtajima?

ON: vjezbajte zivot i zivite ga. nemojte dozvoliti da cakovec ostane rupa. let the rock live forever!

...nadam se da je ivan zavrshio ovaj intervju u velikom stilu,kako to rockeri znaju hehe. jos jedanput sam vam prikazao shardija,sa svojim manama i vrlinama u uvjerenju da ne forsiram ovog decka jer on daje sve od sebe...


Post je objavljen 28.02.2005. u 20:54 sati.