Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

što je ovo danas?

Kaže Beroš da ima popis svih koji se nisu cijepili, stoga tko vas jebe, ja sam na popisu a vi ne.
Beroš ima popis jer nema zdrav demokratsko-intelektualni razum, nepoznata mu je ikakva sloboda, od izražavanja do bivstvovanja uopće , jer Beroš ne priznaje nikakav intelektualni sud, osim suda partije. Poput bivše Jugoslavije, njegova partija ne može egzistirati bez vanjskog neprijatelja, jer bez vanjskog neprijatelja Beroš i partija nemaju razlog postojanja.

V. Britanija je dala veliki doprinos ratnim naporima Ukrajine, poklonila im je 14 tenkova Challenger. Ukrajina je ogromna zemlja, skoro kao Francuska i Njemačka zajedno, 14 tenkova je pak dovoljno za manevriranje na Miljevačkom platou.

Na rusko-ukrajinskoj fronti danonoćno stradavaju američki i njemački tenkovi, još nisam čuo ni za jedan stradali Challenger, možda zato što ih još nisu uspjeli upaliti. Britaniji je ostalo 43 takva tenka, nedavno su zaključili da ih se više ne isplati popravljati. prva ideja je bila da se i njih pošalje u Ukrajinu, druga pametnija je bila da nema smisla gledati kako ih Rusi uništavaju, pa će ih uništiti sami. Upravo tako! Englezi su shvatili da Rusi ne mogu uništiti njihov neuništivi oklop ako ga oni sami unište.

Dok ljetujemo, jesu li vas uvjerili da je vruće? Da će nas klimatske promjene jednostavno spržiti jednog dana?
Kad sam bio mali, ovakve dane su stari komentirali sa "što je ovo danas?" i umjesto bevande sla(a)vili kvasinu i vodu.
Dok vas uvjeravaju da vam je vruće, znati li da je 1998 i dalje najvrelija godina u povijesti mjerenja? Dok smo bili mlađi takve dane nismo ni primjećivali, danas nam smetaju jer smo za ku...


Post je objavljen 02.08.2023. u 13:09 sati.