Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Idioti ovog svijeta


1993, eh koja je to godina bila za idiote ovog svijeta. 1993 Giorgi Soros je napravio plan i rekao, Nato se ne smije zaratiti s Rusijom, jer povratak tisuće tijela u vrećama ne bi bila lijepa slika. Umjesto toga u istočnoj Europi imate potrebnu "radnu snagu". Ne dozvoli te im ulazak u NATO ali opremite ih zapadnim oružjem i neka nanose bol Rusima.
Tridesetak godina kasnije njegove su se vizije ostvarile, jer to je politika koju vidimo danas, na veselje svih svjetskih idiota koji se vesele smrti stotine tisuća mladih Ukrajinaca u ratu kojeg ne mogu dobiti, a za koje je zapadu stalo manje nego za crno ispod njihovih noktiju.

Zelenski je dobio izbore na platformi pomirbe s Rusijom, jer je trebao glasove Rusa pa je cijeli kampanju vikao mir, mir, mir. Čim je pobijedio sazvao je ratni kabinet i vikao, naša politika je rat, rat, rat. Sve je ovo dokumentirano i dobro poznato, ali idioti ovog svijeta za tako nešto ne želi ni čuti ni znati.

Kad su nakon obojene revolucije na Maidanu Banderovci zapalili 140 Rusa u Trgovačkom domu sindikata u Odesi, Putin je mogao osvojiti Ukrajinu u jednom jedinom danu, umjesto toga izabrao je mir s lažljivcima Merkel i Hollandom koji su zajedno s Poroshenkom nedavno priznali da su Minsk 1 i 2 bili prijevara kako bi NATO naoružao ukrajinsku vosku.

Ali idioti ovog svijeta i dalje crtaju Putinu Hitlerove brkove, nazivaju ga Putler i pitaju se odakle mu pravo da napadne drugu državu.

Članku međunarodnog prava 51 Povelja Ujedinjenih naroda, govori o preventivi samoobrane, što je Putin učinio nakon što su Ukrajinci i NATO, nakon godina granatiranja civila, izvršili sve pripreme za invaziju Donbasa.

Idioti ovog svijeta danas pozdravljaju s "Slava Ukrajini" i "Slava herojima", što je isti pozdrav kojim su pozdravljali Banderovci u nacističkim uniformama drugog svjetskog rata, dok im je zastavu krasila dva prekrižena čekića, simbol oružja kojim su ubijali židovke nakon silovanja, dok im je specijalnost bila upad u poljska sela i sve stanovnike ugurati u štalu i zapaliti je, dok su oni uokolo pjevali i pili.


Post je objavljen 01.07.2023. u 16:20 sati.