Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Kao u bajci...

..
Jučer je princ bez bijelog konja postao kralj a prekrasna princeza kraljica.


A krunidba je bila, što da se priča, parada aristokratskog kiča i poznata kočija od zlata, aristokracije koja nam je dala Jack the Rippea i u čijoj se kuhinji iskuhao komunizam i nacizam, te naravno fish and chips poslužen u novinskom listu.
Nakon što je zakukuljena prilika prošla ispred vrata Westminsterske opatije te, kako kažu, tajanstveno nestala



princa Charlesa su pomazali.
U tu svrhu su oko budućeg kralja podigli šator, kako sam čin pomazanja nitko ne bi vidio.



Ali u čemu je tajna?
Oni koji vjeruju crkvi pomišljaju da je to jednostavno simbolično prolijevanje ulja po glavi pomazanika u činu kojim ga bog priznaje kao njegova izabranika.

Oni koji znaju bolje i vjeruju u bibliju, znaju da je pomazanje seksualni čin kojim žena (crkva) podmazuje muškarca (kralja) kako bi lakše penetrirao.
S obzirom na to da sam siguran da je Charles već penetrirao u Camilu i da sumnjam u njegovu, ili bilo čiju, želju da to ponovo učini. I s obzirom na to da, sad već kralj, Charles ima na umu specifičnu penetraciju u glavu svih onih koji su oduševljeno klicali pred Westminsterskoj opatiji ili prijenos gledali na televiziji. A sve u svrhu opstanka monarhije oslobođene od poreza, zakona ili ikakvih ovozemaljskih briga.

Za razliku od bivše kraljice koja je imala duboko uvjerenje o svojoj božanskoj prirodi, kralj Charles je duboko svjestan svoje gramzivosti, oholosti i bahatosti po kojoj je poznat ne samo u svojoj obitelji i dvoru. Već zahvaljujući televiziji i medijima, cijelo svijetu.

Milanović kaže da je trebao ići se klanjati nekom tuđem kralju, pa je radije došao u Split, respekt! Jer da je otišao u London, vjerojatno bi bio među onim koji viču "nije moj kralj!", pa možda i dobio po glavurdi od kojeg londonskog bobija.



Kako Milanović nije želio, HDZ je poslao Radmana čija je supruga na glavi ponijela cijelu baštu od dvi-tri riči



da, kako kaže, spašava čast Hrvatske. Stoga, klanjati se tuđem kralju je nekom čast a nekom ispod časti, pa Vi birajte, hoćete li vježbati naklon ili srednji prst.



Post je objavljen 07.05.2023. u 11:22 sati.