Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Čudesa Amerike


Kad dođe na red američka turneja u tenisu, može se vidjeti svakakva čudesa, ako naravno imate programe gdje te prijenose možete gledati. Ove godine nema najboljeg tenisača svijeta jer se nije želio cijepiti, a to je za Amerikance osmi smrtni grijeh.

Osim tenisača i tenisačica, u oko lako upadaju mladi Amerikanci i Amerikanke koji su cijeli otišli u guzice, zbog školske prehrane bazirane na pohanom siru i pomfritu.

Otkad je tehnologija zamijenila linijske suce, osim igraća i suca, na terenu dominiraju skupljači i skupljačice lopti, a njih će tehnologija zamijeniti kad se ostvari ono što u Zvijezdinim stazama zovu “tvrda svjetlost”. Upravo zbog njih najviše volim Wimbledon, jer su ta djeca strogo utrenirana pa im je drob unutra a prsa van i pogled im je fiksiran u neku imaginarnu točku negdje na pola terena.

U Americi međutim, možemo vidjeti svašta, njihovi skupljači loptica šaraju pogledom, nemirni su a često i kopaju nos, dok loptice vračaju u bejzbol stilu, ali nije to ništa jer Amerikanci nemaju digniteta pa često skupljači imaju i po šezdesetak godina. Danas sam ipak vidio i jednu bakicu kako skuplja lopte, obukli su joj minicu kao i svim djevojkama, samo što je njoj stala kao magarcu sedlo.

Minice oblače skupljačicama loptica kako bi napaljeni starci mogli vidjeti guzice kad se djevojke saginju po loptu. I to je nešto što u zapadnom svijetu postaje normala jer zapadni svijet ima i stranke koje traže svoja pedofilska prava, nisu još uspjeli, ali kako zapadna populacija stari tako će i to doći na red.
Pa ipak svakome svoje, ali kad se stara bakica u minici sagne da pokupi lopticu, čovjek si poželi iskopati oči!


Post je objavljen 22.03.2023. u 15:30 sati.