Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

O bože kako mi nedostaje Mirko

Pisati se mora, jer kako bi Dream.Of.Stone prekratio svoju vječnu noćnu smjenu i gdje bi ostavio svojih stotinjak besmislenih komentara, popraćenih s isto toliko linkova tko zna čega.

Zamolio me Dream da pišem o pandemiji, a što ima da se piše? Iz pouzdanih izvora znam da će i posljednje mjere biti ukinute i da se bolest koja nam je spizdila pamet, više nikad neće vratiti, jer nikad i nije bila bolest tijela, tek uma. Iza nje će ostati tone masno plaćenih vakcina i dugotrajno otkrivanje posljedica za one koji su, u debelom strahu, pokušali spasiti svoje guzice.

Nakon godine straha nastupile su godine odlučnosti, jer sav doživljeni očaj treba izliječiti mržnjom prema krivcu. I tu nam je pomogao naš vječni Mirko! O bože kako mi fali Mirko, jer upravo nas je Mirko uputio na krvca, kad mi je rekao “Rusi su krivi, to svatko zna”.

Dugo najavljivana zabrana prodaje vozila s unutrašnjim izgaranjem, koja je trebala nastupiti za desetak godina i koja je svoj svjetskoj sirotinji, zbog suludih cijena el. Auta, prijetila prebacivanje na bicikle, pala je u vodu u trenutku ka su $AD, iz Sjevernog Toka ispustile milijune tona metana, te poručili svim ekološkim aktivistima “đaba ste krečili” pa je i sama sv. Greta digla ruke.

Suludi svijet nikad nije bio zanimljiviji, zbivanja se izmjenjuju kao na traci, a borba između dobra i zla traje i traje...
Bog nam je ispunio želju da živimo u zanimljivim vremenima.


Post je objavljen 18.03.2023. u 07:03 sati.