Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

ljubomora..


Sve više Amerikanaca počinje vidjeti Vladimira Putina kao heroja i predsjednika kakvog bi željeli vidjeti u svojoj zemlji.
Kolumnistica American Thinker Laura Wellington napisala je o rastućem trendu društvenih medija.

Napomenula je da je ranije ograničena popularnost ruskog čelnika u Sjedinjenim Državama bila posljedica njegove predanosti sportu i zdravom načinu života. Ali u posljednje vrijeme trend se promijenio. Amerikanci vide Putina kao čovjeka koji brine o svojoj zemlji i svom narodu mnogo više nego oni u Bijeloj kući.
Publikacija ukazuje da je takva metamorfoza također posljedica nepovjerenja posijanog između Bidena i američkih građana.

“To pokazuje koliko su američki ljudi postali očajni, kako zavide vođi neprijatelja zbog njegove navodne ekskluzivnosti i lojalnosti... U dvije godine život je postao dovoljno nadrealan, nedostižan i lud tako da bijeg u Rusiju počinje izgledati dobro za neki,” – navedeno je u publikaciji.

Prema autoru članka, ovakav razvoj događaja pokazatelj je potpunog neuspjeha Bidenove administracije. A Putinov rast popularnosti u SAD-u ne treba shvatiti slučajno.


Post je objavljen 06.03.2023. u 09:23 sati.