Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elwa

Marketing

U pogledu tvom

U pogledu tvom sakrila se sjena. I vreba, kao da je hijena. Priliku čeka da te iznenadi. Da se spusti preko usana prema bradi. Da ti skoči na grudi. Da te do kraja izludi. Ta tamna sjena. I tuga njena.
U pogledu tvom krhotine života. Što udaraju poput idiota. I tjeraju na nemir, na pogrešnu stranu. Tjeraju da si sama iskopaš jamu. Krhotine oštre poput stakla. Krvariš čim bi ih dotakla.
U tvome oku nastanila se tjeskoba. Mračna poput najdubljeg groba. I partija, pravi se važna. Krade ti dušu samo da ona ostala bi snažna. Glasno viče, traži svoje piće. Bez milosti te uzima, udara po bubrezima. Čista zloba. Što ime joj je tjeskoba.
U pogledu tvom stalo je vrijeme. I prosipava svoje sjeme ne dajući koraku da dalje krene. Vrijeme. Taj otkucaj sata što nas kroz život prati. Što se pravi da nam je otac i mati. Vrijeme ... taj zloduh što korake nam krati.
U pogledu tvom hladnoća. Ta santa leda. Kockica kao od kristala. Ona uzima sve što nekada si mi dala. Hladnoća ubija polako. Dan po dan. Prvo ugasi vatru na srcu pa ti zaledi san.
U pogledu tvom nema mjesta za dobre ljude. Jer previše je onih koji ti sude.



Post je objavljen 27.10.2022. u 12:31 sati.