Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ffp2

Marketing

Gandalf Bijeli

Jučer smo stigli doma nakon tjedan dana odmora u jednoj od naših bivših domovina.Trebalo nam je tih tjedan dana odmaka od svega nakon dvije godine novonormalnosti.
Uz dozu opuštenosti koja ovdje u Njemačkoj izgleda da nikada više neće nastupiti.Brzo se čovjek privikne na bolje.
Dvije godine prisilne korizme bilo je više nego dovoljno.
Povremeno si treba priuštiti i malo užitka.
Posebno u neizvjesnim vremenima.Na put prema dole krenuli smo u dvoje.
Vratilo nas se troje.
Sa ukupno osam nogu.Mali Gandalf se brzo udomaćio u novom domu.
Pretražio je u jednom danu svaki i najskrovitiji kutak.
Posebno one na koje baš i nije naročito pametno zalaziti.Stari dlakavci su malo iznenadjeni i uvrijedjeni i razmišljaju kako ga poslati za Abu Dabi ali opet, znatiželja polako prevladjuje nepovjerljivost.Maloga pak zbunjuje naša Rubi Dee, valjda jer je slična njegovoj mami i s upitnikom na glavi odlazi kod nje, tamo ispod sušila za robu gdje se sakrila.
Usput pije mlijeko iz njene posudice, dok dolje stari Mačak ždere iz njegove.

0

Naš stari Adagio malog na početku nije zanimao toliko, koliko je naš starosjedioc bio zainteresiran za maloga.Onda se stari polako naučio na malog, koji je konačno počeo ganjati mačji autoritet broj jedan, koji se sad pravi nezainteresiran.Sve u svemu, čini mi se da je ovo početak jednog mačjeg prijateljstva.I živčanog sloma batlera ali o tome drugi put.Zapravo, nakon dvije godine konstantnog filanja horor vijestima, o virusima i Rusima, dobro dodje malo mačjeg bolimekurizma.Post je objavljen 12.03.2022. u 21:51 sati.