Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

omikronizacija kao obiteljski problem
Omikron nas je poharao doslovno.

I to vrlo jednostavno jer bez temperature , s malo bolova u mišićima, bezvoljnošću mnogi su, poput mene , preboljeli na nogama ....
Nisu me testirali : rekli su ne treba , nema temperature , ne hodajte ako ne morate, ne radite ako nije nužno...........
A ja sam izlazila do dućana , na kavu, sjedila na suncu , liječila se D3 vitaminom i stalno osjećala loše Prošli tjedan mislila sam se dovesti u red , uljuditi se kod frizera ( i jesam ) ali, nisam to ja...........Ni s frizurom ni manikurom ništa nisam postigla da bih bila "iznutra" bolje. Nema radosti, nema osmijeha ni optimizma , kauč mi je uvijek spreman i na dohvat ruke..

I sad zamislite, koliko se ljudi ponaša poput mene : hoda s omikronom , ide na tržnicu , u pekarnicu , u ljekarnu.......Kakva izolacija - bole mišići ramena i ledja -----pa što ?

Brojevi rastu geometrijskom progresijom i nisu potpuni ni istiniti......recimo, nas troje iz stana nismo medju njima.........A koliko ih tek ima a da o njima ne znamo i ne govorimo?

Ovo je drugi tjedan ----a dokle, pitam sebe , svoju obiteljsku liječnicu ne jer ona ionako pojma nema što bi mi odgovorila.


Post je objavljen 23.01.2022. u 10:51 sati.