Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

ima veze sa životom

Svaka žena koja godinama sjedi kod kuće i samo brine o domaćinstvu i djeci ponižava sebe!

reče Mihail Labkovski, psihijatar i psiholog koji je savršeno secirao muško ženske odnose i greške o kojima se ne razmišlja dok ih rade oba spola.
U našoj kulturi postoji hipertrofičan kult mladosti i u 45.godini muškarac je užasnut činjenicom da stari ,a da bi sebe uvjerio u vlastitu privlačnost , svaka mladja od njega predstavlja mu izazov.


A kod žena ?
Seksipil je isključivo vezan za ono, što žena doživljava u sebi i o sebi. Ni izgled, ni bore ni težina nisu bitni kao parametri seksipila kod žena , kao što ni hodajuće "lutke" popunjene botoksom ni filerima nikada nisu garancija pravog seksipila - one su samo trenutni objekti koji zaustavljaju muški pogled.

Interesantan je detalj kako je sam autor izbjegao vlastite zamke : 30 godina, kaže Labkovski , ja predajem i čitam i rutina je njegov obrambeni mehanizam pa iz te rutine izlaze brojni savjeti, kritike i mogućnosti kako pomaže onima, kojima se još može pomoći savjetom.


********************
„Nikada se ne treba družiti sa oženjenim muškarcima. Oženjenom čovjeku nije potrebna žena, on je već ima kod kuće.“

„Nikome ne treba netko, tko ni sebi nije potreban! Jednostavno: on je – takav kakav jeste. I ti si, baš takva kakva jesi. Ili se osjećate dobro zajedno, ili morate da raskinete. Još bolje da to učiniti prije hipoteke ili troje djece..


Post je objavljen 22.01.2022. u 12:59 sati.