Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

...svitu moj ?


Ajmo riješiti nedoumice, komentare s @Ankete , sve nevjerne Tome , pa i one koji negoduju žaleći Danijelinih 24 poklonjenih godina u nepovrat

Nakon što je objavljeno da Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) čekaju zajedničko dijete i planiraju svadbu, ne prestaje zanimanje za detalje oko dva najvažnija događaja u njihovom životu. Koje su ime odabrali za svoje dijete, kakvo će imati vjenčanje, kome su prvo rekli za Haninu trudnoću... samo su neka od pitanja koja postavljaju mnogi obožavatelji slavnog para otkako se doznalo da je njihova ljubavna priča dobila novi nastavak, piše Gloria.

Par planira čak dvije proslave svoje ljubavi, jednu intimnu i jednu za veliki krug prijatelja koja će se održati krajem ljeta, nakon što Hana rodi.

Bračne zavjete izmijenit će 19. veljače u Splitu u crkvi, a taj će čin proslaviti samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.
Drugi, veliki party za prijatelje održat će se za najmanje 500 ljudi, njihovih zajedničkih prijatelja i suradnika koncem ljeta, poslije Haninog poroda.....

Eto, ovo se zove---providencai prijatelji i obitelj,,stvarno ne može boljePost je objavljen 13.01.2022. u 20:07 sati.