Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

Prosvjetna gerila


Zašto pišem protiv Bernarde Jug ?




Zato, što je unakazila svojim ponašanjem u javnosti svoj poziv a i svih nas koji radimo u obrazovanju a nismo na listi njene zabranjene stranice "Registar izdajica " jer, na toj listi se nalaze imena onih značajnih u društvu - od Plenkovića na niže koji plediraju, da je cijepljenje u doba covida ili u vremenu nedužnog umiranja jednostavno nužnost da bi se očuvali kao narod koji se, i prije covida, počeo osipati iz drugih razloga.

Ovo njeno činjenje je vrlo kontraproduktivno obzirom na profesiju koju je izabrala , jer, bila ili ne vjernica ona je profesionalno vezana za govorenje istine i priznavanje znanosti i nesputavanje učenika u prihvaćanju znanosti bez obzira na vjerska uvjerenja koja su, u krajnjem slučaju nesputana i slobodna i u nastavi vjeronauka i u svom domu.
Bernarda Jug sve pristaše cijepljenja smatra izdajicama kojima treba suditi i po Božjem i po Prirodnom zakonu.
Pitam se, što bi ona učinila meni koja zagovaram cijepljene u ime ljubavi i života, kako je rekao Papa Franjo ?
Ne vjerujem, da je njena vjera jača i bolje od Papine ili sam ja lošija zbog toga u svom poslu od nje ?
Jer, prihvaćam znanost medicine
Jer se ne odričem ni sebe, ni svoje obitelji koju cijepljenjem želim zaštiti .
Ni svojih prijatelja i suradnika do kojih mi je beskrajno stalo.

Bernarda Jug i nakon gašenja ( hakiranja ) njene bestidne stranice za kažnjavanje - nije kažnjena sa strane Ministarstva , jer, po mišljenje relevantnih, ona dobro predaje engleski jezik .
Vrlo je važno biti dobar nastavnik u maloj osnovnoj školi,ali jednako važno je ne trovati javnost a ni djecu s kojima radi.

Frančišković i Kovačević su "rušili " vlast onim prosvjedom u Zagrebu i oni su pritvoreni. a
Bernarda Jug ruši dignitet nauke i struke prosvjetara i nastavlja mirno raditi u nastavi : hoće li ponovo niknuti neka nova stranica za upis " izdajica" ovog naroda znat će se uskoro

Post je objavljen 04.12.2021. u 16:38 sati.