Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

jučer, u Splitu

Ovo ubojstvo jučer, u Splitskom LIDLU u 15 sati dogodilo se točno 5 dana poslije Medjunarodnog dana borbe protiv nasilja i upravo taj mali razmak je potaknuo mnoge da učestvuju u raspravama i na tv-u i na društvenim mrežama pa se shodno tome oglasila i Splitska predsjednica "Katarine Zrinjske " koja žali, što sigurnih kuća nema više !!!

Što će sigurne kuće i njihova brojčana nadmoć pomoći u poremećenom odnosu partnera koji ionako živjeli su odvojeno , nevjenčani, majka s djetetom kod svojih roditelja, a Socijalna skrb ih nema u evidenciji ?

Sve sudbine uključene u ovaj slučaj su prestrašne : majka je mrtva, otac oblježen uz zločin nad svojim bratom, luzer u svakom pogledu , a dijete--obiteljski zaštićeno ali ostaje duboko ranjeno sudbinom svojih roditelja.

Blizu sam LIDL-a i u hladnom, burnom danu zujanje Hitne i policijskih automobila činilo se preglasnim, ali ni na kraj pameti , da je ubojstvo u pitanju



a da se ubojstvo i ispolitiziralo dokaz su nebulozne izjave pojedinih dama , sabornica " da žene treba odgojem i obrazovanjem osnažiti ".....Osnažiti ovu prodavačicu, na primjer, koja sama odgaja dijete, u radnom je odnosu i ne čini nikome nikakvu štetu svojim postojanjem ?

Post je objavljen 01.12.2021. u 16:52 sati.