Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

je li danas kraj ?

........mislim na kraj bloga tjedna jer me @admin ne miče danima, pa ću se s ovim postom zahvaliti na svom postojanju u blogerskom prostoru.

I kao finale dajem prijedlog, na današnji veliki BLAGDAN moga grada........GOSPU OD ZDRAVLA da se u ime blogerskih antivaksera i anticovidpotvrdaša stavi na naslovnicu @u zvijezdama piše vlasnice Andree Bosak s tekstom i komentarima jučerašnjeg skupa antikovidpotvrda u Zagrebu s likovima efendije Hasnbegovića, Bartulice i Bujanca jer je mene, cijepljene s covid potvrdom zbilja dosta i u napadima blogera i -----ionako.

Ustaše i partizani su slaka kamilica, mille fiori od ovog sranja po podijeljenosti, neznanju, busanju u prsa o slobodi, sprdačine s coronom i smrti silnih nesretnika , napadu na novinara, napadu na Prisavlje , naplaćivanju lažnih potvrda od strane medicinske sestre i ekipe s njom u kriminalu udruženih , revolucije SLOBODNIH Hrvata, hrabrih u odnosu na kukavice cijepljene od straha .
U maloj zemlji prepunoj starosti - mladi umiru, nastava je nikakva , entuzijazam je ravan nuli, potonuli smo u neznanju, nemoći i medjusobnoj netoleranciji .

Sjajan tekst, kažem, pod ovim linkom, još uvijek na COOL listi svjedoči o totalnom nerazumijevanju i animozitetima, pa eto, dovoljno za blog tjedna.......

Mene, cijepljenu protiv corone a necijepljenu protiv ljudske gluposti mičite više........
Puna mi je ona stvar koju nemam !



Post je objavljen 21.11.2021. u 08:30 sati.