Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pozitivka

Marketing

Društvene mreže....Opet štekam po pitanju bloga, no nije mi žao... uživam, nemam vremena za "gluposti"....

Nisam ni znala da su fejs, whatsapp i ostale doživjele pad, neke rijetko koristim, neke uopće ne koristim, smatram ih nepotrebnima iako me dosta njih nagovaralo da ih koristim, valjda zato jer ih koristi većina, a ja uporno izbjegavam biti dio ikakve "većine". Čemu biti prosjek, ako možeš biti izvan njega? (tko je još vidio mlade snage poput mene ovdje?) belj

Kolega je dobro zamijetio da su to samo poligoni za iskrivljavanje prave slike... Ponekad ispadne da svi imaju savršene živote, nasmijani su 365 dana... Možeš jednostavno past u depresiju koliko se drugi dobro zabavljaju. Ako nije stavljeno na fejs, onda se nije dogodilo. Natjecanje tko će skupiti više lajkova, prihvaćanje "prijateljstava" iako se uživo uopće s nekim ne bi družio jer ti jednostavno ne pašu... (kao da se sa svima moraš družiti i svima udovoljavati... baš)

Neki bi rekli da je i blog beskorisna stvar, kako kome, ovisi kako ga koristiš, općenito sve te mreže... Ovisno o preferencijama, što ćeš, neki vole lamentiranja veća od ograničenog broja znakova...

Na stranu umrežavanja davno izgubljenih kontakata i poslovnih svrha, zamjećujem onako privatno... Korisno i beskorisno su izgubili granicu.

Evo, u moru velevažnih informacija da podijelim što neka tamo "influencerica" danas ima za ručak....

... pa vi budite ljubomorni, zavidni i što već... Pozdrav svima onima koji vole gledati svaku moju riječ napisanu ovdje. (a neki od njih.... pazite, u mom životu su vrlo važni.... ) pjevaPost je objavljen 07.10.2021. u 11:26 sati.