Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girl-interrupted

Marketing

Pilot

Skrenula je podgled s njega i povukla majicu prema dolje, kao i svaki put kad bi pokušao dotaknuti njezine obline. Antoaneta je bila djevica, i mislila je da Branislav to zna, no što su se stvari među njima dalje razvijale, Antoaneta bi se povlačila. Ako ćemo reći istinu, nije ona imala ikakvog iskustva s dečkima da dodiruju njezine obline, bila je potpuno čista, mlada, zgodna djevica.
“Dobro, Ana, u čemu je jebeni problem? Zašto ne želiš da te tako dodirujem? To je normalno!” povikao je Branislav, hvatajući se za glavu. Nije mu bilo jasno zašto mu djevojka s kojom hoda već četiri mjeseca ne dopušta da joj dotakne makar jednu sisu. Osjećao se kao da ga ona ne želi, što nije bila istina; ona samo nije imala dovoljno samopouzdanja da se preda nekome u ruke. Naime, mrzila je svoj izgled, što uopće nije bilo potrebno. Antoaneta je predivna. Ima prirodno plavu, ali gustu dugačku kosu, svijetlosmeđe oči, istaknute visoke jagodice lica, izražajne putene usne i svijetlu put. Njezine oble grudi uvijek su bile u dekolteu, bila je pravi mamac muškom oku. I zauzetom i nezauzetom.
“Jednostavno ne mogu, pokušaj me shvatiti”, opravdavala se okrečući noge lijevo od Branislava, povlačeći rubove suknje kako bi došli barem blizu koljena. Sve na njoj podsjećalo je na seks.
Branslav više nije mogao trpjeti to koliko ga ona napali, a potom se povuče. Bilo je to pravo mučenje za njega. Kad god bi pokušao barem ju približiti svome užarenom međunožju, Antoaneta bi se povukla. Ona samo nije znala što da čini s njim.

Imala je bliske prijateljice koje su sve već govorile o svojim seksualnim iskustvima nadugačko i naširoko. Njih četiri i Antoaneta bile su nekako neobičan spoj. Imala je ona mnogo toga zajedničkog s njima, ali seksualna iskustva nije imala. I to ju je činilo crnom ovcom društva.
Voljela je Branislava tako iskreno i čisto, ali nije mogla biti intimna s njim. Bojala se da mu se neće svidjeti, dok je ona izgledala kao pravi zalogaj. Uzak struk, široki bokovi, lijepo oblikovana, čvrsta guza i duge, ženstvene noge nježne bijele puti.
“Uvijek mi to radiš! Napališ me do točke svršavanja i povučeš se! Znaš li koliko je to frustrirajuće? Pored vlastite cure ja moram masturbirati.” Te riječi su presijekle Antoanetu u prsima.
“Masturbiraš? Koliko često?” odjednom je osjetila nevjerojatan nalet srama. Zar mu je to toliko bitno?
“Da, drkam, Ana! Ne mogu se toliko suzdržavati više, želim te više dodirivati, približiti ti se.”
“Ti drkaš”, uzdahnula je kroz šapat, više sebi nego s namjerom da ju on čuje. Sram i adrenalin kolali su joj venama. “Misliš li tad na mene bar?”
“Da, mislim! Mislim na sve što bih ti radio, samo kad bi mi dopustila.”
Rukom je prešao po svom, sada posve hladnom, ali i dalje napola tvrdim spolovilom. Želio ju je. Želio ju je na sve nesvete načine. Ali, Ana mu nikada nije konkretno rekla da je djevica, samo mu je dala do znanja da “želi ići polako”, u nadi sa će on shvatiti njezinu nevinost, ali on je očito mislio da ona samo voli odugovlačiti. Ili još gore, zavlačiti. Bio je frustriran jer nije mogao dobiti neki konkretniji odgovor od nje.
“Znaš, Ana”, rekao je mirnijim tonom, uzevši njezinu šaku između svojih toplih dlanova, “volim te. Zbilja te volim, ti si moj svijet. Reci mi, što ti je toliko odbojno kod mene?”
“Odbojno?” ustuknula je. Branislav joj je bio sve, samo ne odbojan.
“Brane, volim te, privlačan si mi. Ja samo… Nisam još spremna.”
“Ali bit ćeš spremna jednog dana, zar ne?”
“Da, naravno da hoću”, obrazi su joj se rumenili i spustila je pogled u šareni tepih nasred njegove spavače sobe.
“Ok, u redu. Oprosti što navaljujem”, privukao je k sebi i na usne otisnuo nježan poljubac. Odlučio je da neće navaljivati ni na koji način.
Mazeći se, legli su zagrljeni na njegov krevet i tako zaspali.
Ipak, neko vrijeme, jedno pitanje je ostalo visjeti iznad Branetove glave: navaljuje li on doista?

Nastavit će se...

Post je objavljen 13.09.2021. u 14:47 sati.