Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/athropa

Marketing

Kamuflaza

Imam gotovo savrsenu kamuflazu. Unatoc oscilacijama u raspolozenju i opcem stanju ovih dana uspjesno se prodajem kao normalna osoba.

U stvarnosti, jako malo ljudi zna da imam dijagnozu. Jos manje ih zna da sam jos na terapiji. Gotovo nitko ne zna koliko stanje zna biti lose.

Ovih dana se budim zgazena. Nije mi do nicega. Osjecam onu dubinu praznine kako me uvlaci. Nekad sam i razocarana da jos disem.

Ali se dignem. Treba nagovaranja sustava da se podignu. Prvo se pobrinem za Malecku. Onda zapalim cigaretu i kuham kavu. Tek onda ide terapija.

Gadi mi se uzimati toliko tableta. Ipak, popijem sve propisano. Cesto mi bude mucnina i uhvati me umor tokom dana. Vecinu dana to mogu kontrolirati, ostale dane odspavam kad ususkam Malecku u san.

Danas sam morala ici na slavlje kod muzevih. Nisam se osjecala dobro. Zato sam se ekstra sredila. Maslinasto zelena haljina. Kosa skopcana rajfom u odgovarajucoj nijansi. Minimum sminke. Nitko se nije ni zapitao jesam li u redu.

Znam nositi smijesak cak i kad to doista nisam u stanju. Prolazim kao neobicna. Ekscentricna, ali povucena. Ali nikad kao bolesna.

Mrzim ponekad cijeli taj igrokaz. Ipak, uvijek i iznova ga ponavljam. I funkcionira. Zavaravam druge, na momente mogu i zavarati sebe. Osjecati se kao zdravo ljudsko bice.Post je objavljen 04.07.2021. u 23:46 sati.