Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vajrapani

Marketing

Tiocfaidh ár lá







Malo u šetnji do planinarske kuće Majer 591m n.m.

Ambijent se na Majeru doima ko da je pust i osaman, baš kakav bi i svaki ambijent trebao biti. No to je varljivo, samo nekoliko trenutaka prije sreo sam planinare u prolasku. A zvukovi motorne pile remete tišinu. Na desetak minuta hoda odavde šumari su otvorili novu veliku sječinu. Ne bi se htio mješati nikome u struku, svakako ne bi poput prosječnog blogera htio biti vrhunski ekspert za stvari s kojima se ne bavim, ali meni se čini da ti šumari iz godine u godinu sve žešće „gospodare“ resursima, baš ko da je nekakva utrka. Ivanščica je okljaštrena takvim sječinama brutalno. Naravno šuma će narasti, to i nije problem, šuma raste brže nego što mislite, ali opet zebe to pri srcu, jednostavno nije lijepo vidjeti izranjavane padine naše voljene Matične Planine.


Majer je jedna od planinarskih kuća koja ima svoj kućni broj. Ne znam da li je to pravilo ili iznimka?

Malo čajeka i prepečenca i kraći odmor na klupi.

Tu je i ružičnjak i srčeko (za blogosferce)

A iza ugla eto i još jedno! Za rezervu nek se nađe (jer ono im tako lako prepukne!)

Ne znam koliko vas interesira biljni svijet južne Ivanščice? Mene poprilično.



Iako najčešće kad lutam šumama i proplancima toliko se zaokupim svojim mislima da vjerojatno mnoge te lude biljke mi promaknu.

Ima neki gladac, (bit će da raste odmah pored jadac??)

Jabuku mogu prepoznati. Osobito kada vidim na tlu da su pali plodovi, odmah znam da niti stablo ne može biti daleko. Racio i logika su važne stvari, kome su dohvatljivi. Spock je rekao nekome, (sad jel Kirku ili McCoyu?) da logika je početak mudrosti ...

Oficijelna anketa blog.hr-a, već neko vrijeme je, kao što možete i vidjeti, prilagođena prosječnom korisniku, tako da ne vrijeđa više ničiju inteligenciju niti životnu filozofiju. Zato ću ubuduće isključivo ovdje povremeno organizirati svoje privatne ankete o temama koje mene intrigiraju. Svi ste pozvani sudjelovati, razumije se, ako vam je gušt, ako nije ne morate.



Free Online Poll Maker





I tako dalje i tako bliže... Što god da radite pazite se jako samodopadnosti, gledajte uvijek da drugima se dopadnete više nego samima sebi te nemojte biti osvetoljubivi. Osveta je u Odina i on će ju vratiti... Čujemo se opet brzo!



Post je objavljen 14.04.2021. u 23:02 sati.