Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Svaštara 8. dio

Mada ne objavljujem tekstove redovito, ipak vas pratim koliko stignem. A i što se događa ovdje. I na žalost saznao sam žalosnu vijest o blogeru „Sjedokosi”. Koja me je ražalostila. Nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Sve više nas polako napušta ovaj svijet. Oni najbolji uvijek najprije odu.

Ražalostila je i mene vijest o „Sjedokosom”. Ne mogu pronaći riječi sa kojima bih se oprostio od njega. Jer kako se oprostiti se od nekoga tko nas je svojim pjesmama neizmjerno obogatio. A i više od toga. Vi koji ste ga bolje poznavali to najbolje znate. Stoga vas molim da mi ne zamjerite što ne mogu pronaći riječi, jer teško mi je naći riječi u takvim situacijama. Počivaj u miru, Sjedokosi.

Inače, kod mene nema ništa novo. I dalje se oporavljam od srčanog infarkta. I dalje pokušavam promijeniti stil života i svega vezano uz taj oporavak. Još ne znam koliko će mi trebati vremena, ali to nije važno. Glavno mi je da se pokušam što bolje oporaviti. Jer zdravlje je najvažnije. I još puno će mi trebati da sve dovedem u neki redi normalu. Ako je to moguće.

U međuvremenu se i dalje bavim nekim lakšim aktivnostima. Pokretanjem nekih novih blogova, radim i neki goblen, a i dovesti u red svoj život. Koji je dosta izokrenut sa svim tim nekim novim događajima. Učim se polako pripremati neka nova jela i kuhati dalje. Mijenjati prehrambene navike. Ali vjerujem da će s vremenom se to dovesti u neki rad. Sada imam vremena za učenje kuhanja nekih novih jela, ali kako će biti kada se vratim na posao, ne znam. Puno je nepoznanica. Ali s vremenom će se i one riješiti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 07.04.2021. u 20:03 sati.