Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Svaštara 3. dio

Evo, nakon nekoliko mjeseci da se konačno javim. Nisam vas zaboravio. Uvijek ste mi bili u mislima. Ali na žalost nikako da nađem vremena da se javim i da napišem nešto za ovaj blog. Briga i problema je puno, a vremena malo. Ali nastojim se ne žaliti, jer nema se smisla u tome.

Da, nije me bilo nekoliko mjeseci. Ali vas nisam zaboravio. Bili ste mi uvijek u mislima. Ponekad sam pročitao neki od vaših tekstova. Koji su mi bili predivni. I tako vas nastojao pratiti. Ali neki životni problemi i obaveze mi jednostavno nisu dopuštale da vam se javim. Briga i problema i obaveza puno, a vremena malo. Zato se sada pišem ovaj tekst, sa nadom da ću ga uspjeti napisati konačno.

Živ jesam, još uvijek radim i zaposlen sam. I na tome sam sretan. Da imam još uvijek posao. A do kada, ne znam. Puno je problema. A i ova ludnica oko ove pandemije korona virusa ne pomaže baš firmi u kojoj radim. Kao i ostalim firmama u okruženju. Koja isto prolaze isto kroz teško razdoblje.

Ali na žalost, zdravlje me je počelo sve više mučiti i gnjaviti. Prije jedno dva i pol mjeseca sam počeo da primjećujem da mi je sve lošije. Posebice da me tlak muči. I konačno zadnjih nekoliko dana i tjedana pokušavam obaviti neke pretrage. I od tri pretrage sam uspio samo jedno obaviti do sada. Ostale dvije nisam uspio da obavim zbog pandemije korone. Jer su mi javili iz bolnice da zbog te pandemije ne obavljaju privremeno te pretrage. Ova prva i jedina je dala neke naznake što bi me moglo mučiti i što me muči. U pitanju je srce. Ali kako ove druge dvije ne mogu obaviti i njima dodatno saznati što me muči točno na srcu i dobiti neku potvrdu, za sada sam na sto muka. Ali još ću pokušati razmisliti o svemu tome kako da te pretrage pokušam obaviti.

Na žalost, ni ovaj Božić nisam mogao otići u posjet sestri. Naime, naš vrli stožer je zabranio putovanja između županija. Radi sprečavanja širenja pandemije. I uvjeti za dobivanje propusnica su dosta postrožili, pa nisam ni pokušavao da zatražim propusnicu. Te sam odustao i ovaj Božić od putovanja k sestri. Tako da me je i to dosta deprimiralo. Jer nedostaju mi moje jedine i najdraže nećakinje, da ih vidim. Da se malo družim sa njima. I vidimo se u ove blagdane. Ali preživjeti ću. Ali barem smo se čuli preko mobitela.

Ali barem ću se ovih dana pokušati malo odmoriti od svega. Možda mi taj odmor pomogne i oko zdravlja. A i ta promjena terapije lijekovima mi možda pomogne da se oporavim toliko da mogu nastaviti dalje. Jer sam već dobio neke nove lijekove i nadam se da će samo na tome ostati. Jer dosta mi to zdravlje zadaje problema zadnjih tjedana u životu. I koje me je ponovo natjeralo da razmislim o mnogim stvarima u životu.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 26.12.2020. u 18:19 sati.