Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

Kako sam shvatila da sam stvarno jaka...

Evo mene opet. Stvarno ne stignem pisat toliko koliko bih trebala. Čak mi je i psihologinja rekla da pisanje bloga ili dnevnika pomaže čovjeku da se olaška. Valjda to tipkanje svega šta je na duši pomaže da dođemo do nekih zaključaka.

Dakle, htjela bih podijeliti s vama kako sam saznala da sam zapravo jaka žena.
Da počnemo s tim, ukratko, kako me D.psihički iscrpio i kako me "naučio" u ove 4 godine da sam ja slabić, ništa koristi od žene, kako mu je žao mog djeteta(od kada sam otišla Lavića nazivam "moje" dijete jer mislim da se on po ničemu ne nože nazivati ocem). Najme, kod psihologa sam radila na tome da shvatim svoje vrijednosti, da svaki susret donesem barem 5 dobrih stvari o sebi na papiru. Vjerujte mi, jako je teško pisat dobre stvari o sebi. Loše napišem u sekundi.
I tako sam ja nakon tri mjeseca redovnih sastanaka sa psihologinjom shvatila da sam ja bila ta koja je kada je rodila djete a poteškoćama ostala smirena i krenula još jače naprijed, da sam ja bila ta koja je dala svom braku tri nove prilike nakon muževe nevjere i svega šta je napravio, da sam ja bila ta koja je radila za njega sve šta je mogla da uvidi moju vrijednost, stalno dokazivanje, da sam ja bila ta koja je prva zatražila razvod kako dijete ne bi gledalo svađe, da sam ja ta koja s djetetom vježba svaki dan, vodi ga tri puta tjedno i kod fizioterapeuta i kod logopeda i kod psihologa, da sam ja ta koja će ostat s tim djetetom cijeli život...
Kada sam došla do te spoznaje, koja je kompletno istinita, isplakala sam dušu.
Toliko mi je bilo žao mene prvi put u životu! Žao mene. Ne drugih nego samo mene!

U životu treba prvo spoznati svoje vrijednosti kako bih riješili svoje nedostatke. Ja imam puno nedostataka, ali sigurna sam puno više vrijednosti koje će ove nedostatke riješiti kroz život.

Pisat ću vam... sretan



Post je objavljen 22.11.2020. u 15:39 sati.