Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


- Na Ogorskom silu: Baba Jako jesul' kod tebe dobre oči? Ja san za te mile, zlato tvoje. A uni isprid Brista za me kažu da zavrnuti berleša. 'Lujo meni je dragi Isus reka ko si ti.
- Dobri moj anđele počela je škola i moja dva momka krenuli su jedan u prvi razred, jedan u peti. Još s ova dva mala blizanca od 2 godine ja više ne znam od umora kako se zovem. Molim vas pomolite se za njih da budu ok u ovo današnje vrime užžasno je teško odgojiti djecu i jako me strah. Samo molim da mi budu živi i zdravi i da mi izađu na pravi put ništa drugo u ovome životu ne tražim. Bog Vas blagoslovio!
- Samo je Bogu poznato tko smo mi uistinu, jer on uvijek gleda u ono što mi možemo biti ako se potpuno njemu predamo, ako živimo u skladu s njegovom voljom. Ljudskim je očima takav pogled uglavnom nedostižan, a često i neshvatljiv.
- Hvala. Eto na HKR slušam prekrasnu pjesmu za časne sestre koje svim srcem brinu o drugima, na isti način Vi brinete da Isusova Riječ dođe do nas. Rekla bih da ste župnik koji je ovdje za Isusa. Svako dobro.

Post je objavljen 11.09.2020. u 07:55 sati.