Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/korisnickoime00

Marketing

ČIŠĆENJE ILI SEKS?

Muž mi je ok, ponekad mi ide na živce, to je sve normalno, ali eto, ipak smo zajedno već dugo i imamo miran i ugodan život. Ima puno gorih a i ne da mi se sad tražiti nekoga jer nisam neki romantik po prirodi, to mi je gnjavaža. Kad vidim žene koje izgube glavu za nekim tipom ,mislim da nisu normalne. To mi je djetinjasto, gledaš da je dobar hranitelj, dobar otac, da neloše izgleda i da zna nešto popravit po kući. Na kraju svi jednako prde, leže na kauču i gnjave i stalno su gladni.
A i jedan poznati pisac je rekao da ljubav traje tri godine, pa čemu se onda uopće maltretirati. On ljeti dosta radi, što mi odgovara, jer ga nikad nema doma, a ja po cijele dane telefoniram prijama, sakrivam po kući pakete iz Manga i Zare i malo prije nego šta dođe se pravim da čistim kuću i kuham. Kuhanje mi je pokora teška, ali i tu sam se snašla. njemu kuham na brzinu, neke čevape i pomfri iz kesice ili kobasice u tavi, gulaš za dva dana itd. Dam mu puno kruha i senfa, i uvijek mu serviram ručak, kažem dobar tek ljubavi, poljubim ga i maknem tanjur sa stola, da se jadnik osjeća posebno.
Kuća mi je užasno prljava, cipele se lijepe za pod i sve je puno prašine, ali ja sam uvijek tip top sređena kad idem vani, a za po kući lagano polugola.
U svemu sam traljava ,ali muž me voli jer mu nikad ne odbijam sex. Da se ne bi ni tu pretrgnula, razradila sam specijalnu taktiku.
Dakle: sex svaki treći dan, bitno je imati rutinu, jer onda mu se organizam navikne, pa ne traje predugo. Sexy donje rublje, da se brzo napali i šta prije bude gotov. Uvijek ista poza, jer opet, navika je super stvar, ne traje predugo. Uglavnom budemo gotovi za 20 tak minuta, a ja nastavim gledati tv i govorim mu kako je super i da me totalno iscrpi sa sexom. Tako opravdavam to šta ništa ne čistim po kući. ako mi se koji put ne da, samo zbrojim u glavi koliko bi morala čistiti ili kuhati ili ne daj bože raditi u nekoj firmi da to kompenziram, pa uvijek zaključim da je bolje odvojiti 20 minuta svaki treći dan, nego puno sati svaki dan. U krevet uvijek idem sa izrazom sexy kršćanske mučenice, da ne ispada da jedva čekam, jer onda bi se puno napalio, pa bi tražio više i češće. Kad mi daje pare za kućanstvo i režije obavezno mu napravim neki show. I stalno mu govorim da je kralj i majstor. Muškarci nisu komplicirani, samo treba znati s njima. Zato imam puno vremena za sebe i para koliko mi treba, a on ne primjećuje prašinu, prljavštinu i prljavo suđe po kući i nije ga ni briga za to što ništa ne radim.

Post je objavljen 14.08.2020. u 11:38 sati.