Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magneto

Marketing

Kad polusvijet vodi bitke



Ovako nekako izgledaju ta druženja u vrijeme korone. Danima. Satima. Na privatnom parkingu zgrade.
Ajde na stranu još što okupiraju parking i pola vlasnika ne može ni uć ni izać sa parkinga i što moraš izvodit puste monade da uopće pristupiš autu, tu su, pa ako im rećeš valjda će se i maknuti.
Tako nekako valjda ide to kod normalnog svijeta.
Kod onog polusvijeta kad ih upozoriš da ti ne sjede po autu i da su na nečijem privatnom vlasništvu u vrijeme kada se kao pridržavamo (jel to naputak na kraju) mjera nezadržavanja i socijalne distance (socijalnu distancu održavaju, mora im se priznat), lole se još žele i potuć jer tko to njima može reći da se (od)maknu sa nečijeg vlasništva.
Poslikala sam ih, poslala policiji slike i prijetnje fizičkim nasiljem.
Policija je došla u rekordnom roku, a onda je tek nastupila salva uvreda mater, familiju, dite, proklinjanje i sve po spisku.
Danas, posebno sebi, čestitam na zadržanom miru i staloženosti jer sam stvarno veliki živac kada se netko dira u moje.
Onaj najglasniji je odveden, vjerovatno u policijsku postaju na hlađenje, drugi su ostali i dalje sjediti, ispod brade vrijeđajući i psujući
Ima taj jedan divan zakon koji na privatnom vlasništvu vezuje ruke svim redarima mira koje im ne bi bile vezane ukoliko se radnja odvija na javnim površinama. Tada jedino što preostaje je dizati privatne tužbe za uzurpaciju prostora, ponekad i mira.

A ja ću nabavit šoker i suzavac i broj policije na brzom biranju, do daljnjega

Post je objavljen 15.04.2020. u 12:21 sati.