Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magneto

Marketing

Sve ide svojim tokom

Pokušavam smanjit pušenje, bilo bi još krasnije kada bih rekla da pokušavam smanjit jer, zdravlje, ali eto, smanjujem jer, financije, jer poskupljenje.
Husbyu baš voli plaća kasniti prema tendenciji da ni ne dođe i to nam je ujedno i glavna dnevna preokupacija. Ne izvlači nas baš ni kinta koju zaradim fotografijama.
Jučer su ga zvali Irci da li je zainteresiran za posao na šest mjeseci, a kako sad imamo i taj divni obrt kojem nam je za otvaranje trebalo 15 dana, a sve uplatnice za poplačat su stigle u roku od 3 dana, rekao je da je zainteresiran. Traže nekog ko ima veze sa tim nečim što radi samo na avionima, nema iskustva na avionima, a ima puno iskustva s tim nečim što radi, pa nam nije jasno ni koji vrag zovu kad nigdje ne piše da ima iskustva sa avionima.
Čekamo rasplet, kao i uvijek.
I dalje ujutro hodam. I dalje sam na rubu povraćanja, nesvjestice i sa grozomornom upalom mišića, ali svaki dan navučem patike, male utege na ruke i hodam. I uspjela sam doći na 3. kat, pjehe, trčeći čak. Je da se jedva dopužem i mislim da sve susjede probudim, ali treći kat. Cilj je do petog laganim korakom, pa ću onda preći na neki neboder. Ja sam ko onaj student medicine što premješta skele. Prelazim na nebodere.
Ne idem u teretane i na skupna druženja treniranja, uvijek sam voljela solo dionice, pa mi najdraže doma i sama sve odvaljivati. Odbila sam i prijateljicu da ide sa mnom na brzo hodanje, a ona bi baš jako htjela. Kad nešto baš jako hoćeš onda možeš i sam, ali eto, ona ne može, sama. Ne može ni sa mnom.
Imam taj program s kojim svaki dan vježbam, s utezima i s puno hopsanja. Chalean extreme. I prvi put kad sam baš jako zagrizla na zdravi život, vježbanje i utezanje sam s njom radila i uvijek joj se vraćam jer me tako lijepo zategla i stesala. Nije mi naporna, ne krevelji se i ne urla kao što to znaju radit na drugim videima tete sa utegnutim guzama i samostojećim sisama.
Kaže Chalean da postepeno prelaziš na zdraviju prehranu, izbacuješ cigarete i alkohol iz života, uspravnije hodaš i bolje se osjećaš. Još čekam tu transformaciju jer jedino o čemu razmišljam dok vježbam je kad ću više završit, skuhat kavu i zapalit cigaretu.
Jučer mi je StaraMajka rekla da sam smršavila, a nisam joj rekla. Ni moj tupi pogled je nije odvratio od mišljenja. Na stranu sad što smo išli na sprovod, a zna se da ljudi u crnini uvijek izgledaju vitkije, nije je to nešto odvratilo od pokušaja prokljuvavanja tajne. Još uvijek imam isti tupi pogled.
Umro je tata od moje susjede i drage prijateljice. Naglo. Ustao se tokom noći za otići na wc i to je bilo to.
I to ti je život. Cijeli život radiš, trsiš se, grčiš, zarađuješ, privređuješ, krpaš kraj s krajem, sredinu s krajem, brigaš se oko milijun stvari, trčiš na peti kat, trčiš za životom, i onda u tišini jedne noći ne uspiješ doći ni do zahoda.


Post je objavljen 19.02.2020. u 06:59 sati.