Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Nisam vas zaboravio

Evo me nakon nekoliko mjeseci izbivanja sa ovog bloga. Na žalost zbog nekih privatnih problema, obaveza i inih stvari nisam se mogao posvetiti ovom blogu onoliko koliko sam želio. A i praćenju svih vas. Ali se nadam da će se uskoro popraviti situacija i krenuti na bolje. Te se posvetiti ponovnom pisanju ovog bloga i praćenju svih vas.

U ovih nekoliko mjeseci sam imao dosta privatnih problema, a i naganjao sam dosta poslodavce oko zapošljavanja. A i neka teža prehlada me je uhvatila. Pa sam i nju morao da u hodu riješim. A da ne pišem o ostalim problemima, koji nisu za javnost.

Jedina novost je došla ovaj mjesec. A ta je da sam iznenada dobio posao u jednoj varaždinskoj tekstilnoj industriji. Nakon što sam ih već otpisao, oni su me zvali oko početka mjeseca i počeo sam raditi u jednom njihovom skladištu. Što je za mene jedno veliko iznenađenje i uspjeh, jer nakon nekoliko mjeseci muke po traženju posla došlo je i to ugodno iznenađenje. Istina je da sam samo primljeni na mjesec dana i da plaća ne će biti velika, ali Bogu hvala na toj prilici. Prilici za koju se nadam da će rezultirati i produljenjem ugovora o radu.

Ne mogu vam opisati koliko sam presretan zbog toga. I sada mi slijede dani, tjedni borbe da me zadrže što duže na tom poslu. Da se riješim još jedne ustanove koju sam imao za vratom već skoro godinu dana. Jer mi je i ona bila muka. Te da počnem rješavati i ostale probleme koje mi taj posao može donijeti i pomoći.

Ne mogu vam opisati koliko mi je nedostajao ovaj blog i svi vi. Ali na žalost život je takav kakav i jeste. I ne treba se plakati nad njime. Nadam se da ću polako idućih dana i tjedana polako se vratiti pisanju ovog bloga i praćenju svih vas. A što sam sve prolazio, nadam se da ću pisati o tome u idućim tekstovima.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 17.02.2020. u 20:03 sati.