Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vajrapani

Marketing

Putevima racionalizmaRadi se o tome da je od pitoresknog gradića Fonda kanjonom riječice Sass pa sve do Smaragdnog jezera uređena vrlo ugodna šetnica.
Prema svome finišu šetnica poprima i ponešto avanturističke note...


...a finale je stubište uz pravi pravcati vodopad.
Iznad vodopada evo Lago Smeraldo.

Kada sam bio mali volio sam ljeto jer nije bilo škole, a u jesen je počinjala škola i stoga nisam mogao dopustiti si da volim jesen. Ne bi bilo prirodno. No protokom života čovjek ipak nekako se prije ili kasnije mora povezati s godišnjim dobom u kojem je rođen.Smaragdno jezero

Jesen je doba za duhovnu mobilizaciju. Polako dolazi moje vrijeme. Mraz, inje, onaj prvi miris snijega s planine.
Ima možda bedaka koji su ludi za horoskopom, ima još i većih bedaka koji se strašno kostriješe na pomisao da datum rođenja određuje čovječji karakter. Nikada ne bi htio biti ljetni ili proljetni čovjek. Samo kasna jesen. Kasna jesen dominira. Misterioznost. Tamo gdje se svjetovi preklapaju, nadomak divljoj srži života za kojom mnogi su uzalud tragali jer su bili rođeni u krivo doba.

U sljedećem nastaku serijala "Putevima racionalizma" ne propustite kratku skicu iz Sud Tirola i nešto duži sastavak o tome kako je super jesen i kako su super ljudi rođeni u jesen.

P.S.
Još dva tri važna pitanja za čitateljstvo jer dugo se nismo čuli, ne znam više točno tko kako diše, tj. kako ste svjetonazorski se pozicionirali u međuvremenu:
1.)koliko ste spremni za šestu i posljednju sezonu Vikinga? 2.)da li ste #teamIvar ili #teamBjorn? 3.)mislite li da je Floki preživio? 4.)da li je Džingis kan mogao biti potomak Vikinga?
Post je objavljen 31.10.2019. u 21:43 sati.