Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Hvala na komentarima

Najprije bih se želio zahvaliti na riječima podrške koje ste ostavili u komentarima u prijašnjem postu. A i na ostalim riječima i mišljenjima koje ste ostavili u svojim komentarima. Mišljenja sa kojima se slažem i nemam što dodati. Jer se slažem u svemu sa vašim komentarima.

Da, prošlo je već tri godine. A kao da je bilo jučer. I u ove tri godine nikako da nađemo mira. Posebno moja sestra, šogor i nećakinje. Koji su morali podnijeti najteži teret. I još uvijek ga nose. I kojeg se nikako ne mogu osloboditi.

To uznemiravanje od strane DORH-a sve govori o stanju u Lijepoj našoj. Koliko je naše društvo postalo izvrnuto i psihički bolesno. Da se kriminalci bolje štite od poštenih ljudi. I da kriminal više vrijedi od poštenja. Da se poštene i dobre ljude progoni, a nepoštenje uživa u svoj svojoj punini. I još se nepoštenje ruga svim poštenim ljudima koji samo se trude preživjeti i živjeti u miru.

A i što se pak mene tiče, opet sam bez posla. I to već skoro mjesec dana. Nakon što sam odslužio bolovanje nakon operacije bruha za Veliku Gospu (15. 08. je taj blagdan za one koji ne znaju) poslodavac mi je ipak dao otkaz. I to samo zato što sam završio na bolovanju i što sam mu zatajio svoje zdravstveno stanje. Tako da opet sam bez posla. I u potrazi za novim poslom. A kada i kako ću ga naći, vrijeme će pokazati.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 13.10.2019. u 18:39 sati.