Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Holly Guns und jaranen

Uapsilo je napadače na srpsku nejač kod Knina, kažu da su mladi i pripadnici navijačke skupine iz Splita.

E saćemo to zeru analizirat, mladi su šta znači da su jedva punoljetni, i pripadnici su Torcide.

Dakle to su isti oni koji su natamburali Mamića, napali Janicu, pribili sezonce iz Slavonije koji ne govore Hrvatski, vjerojatno pribili sudca, sto puta se potukli s dinamovcima, a nerijetko i među sobom.

Prvi aspekt koji ćemo proučit je činjenica da su svi osviješteni, svi Srbi, Jugosloveni i dobar dio dalmatinaca momke podupira kad su natamburali Mamića, i pogotovo kad su napali Janicu, nema skojevca koji nije svršava kad su napali Janicu.

Drugi aspekt je taj da će ih većina Hrvata podržat i kod tamburanja Srba, i to bez obzira za koga navijaju.

Isto kao što ih je intimno većina Hrvata podržala kad su natamburali sezonce iz Slavonije koji ne govore Hrvatski.

Dakle dečki vjerojatno tamburaju sad ovoga sad onoga, jer zbog toga uživaju podršku svih nas u velikoj mjeri, ovisno od toga ko je u ringu.

Sad ćemo proučit aspekt nefunkcioniranja države, i to po pitanju preventive, jer dečke je kad krenu teško zaustavit, zato je nemile događaje tribalo prevenirat.

Da je hrvatsko pravosuđe na vrime sankcioniralo glavatu spodobu napad na njega se moga dogodit samo u pržunu, da je država na vrime dobila zakon o sportu, ni Janicu ne Bi napali, ili recimo da se u pazi ovo, Hrvarskom podunavlju, ne provodi segregacija na nacionalnoj osnovi, i da svi hrvatski građani uče hrvatski jezik, ili da je gazda Petko na vrime sankcioniran zbog širenja četničke ideologije

Jel tako da bi sve bilo drugačije

Ajmo na drugi slučaj Dobrivoje koji laže ka Srbin, radi kojega je drugi Srbin, po zanimanju sudac ekspresno strpa u pržun, kako sad izgleda nevinog čovika.
Dobrivoje je govno koje je 91 otišlo iz Rijeke, obzirom da je tad ima oko 45 godina i bio jugooficir, vjerojatno sudjelova u agresiji na Hrvatsku, i prije desetak godina se vratio i kao povratnik dobio stan od grada Rijeke.

Otkad se vratio Dobrivoje terorizira cijelu svoju okolinu privatizira javne površine, i prijeti ljudima nožem, za što ima i kaznenu prijavu.

Saćemo zanemariti Dobrivoja, i srpsko govno koje je požurilo strpat čovika u pržun, i promotrit jedan drugi aspekt.

Hrvatsku je branilo nešto preko 10.000 Srba, u mojoj satniji su bila trojica, dvojica hrvatskih Srba i jedan pravi Srbin porijeklom iz Srbije, koji je oženija splićanku i kad mu je ćaća ka i Dobrivoje diga sidro i pridružija se agresoru, Dragan, tako se zove je skupa sa mnom i ostalima branio Hrvatsku.

Hrvatska je četniku Dobrivoju koji prijeti ljudima nožem, laže ko Srbin, privatizira javnu površinu, dala stan.
Moj suborac Dragan kojemu bi ja bubrig da, da bi dobio stan je triba poginit, ili Ostat invalid.

Dakle proučavajući ovaj aspekt došli smo do saznanja da ova država više cijeni četnika Dobrivoja, nego mog suborca Dragana, i teško je ne zapitat se ko tu koga jebe.

Inače mladi su takvi, mladi u Splitu pogotovo, kad je tribalo dignit se protiv talijanskog okupatora, digli su se, protiv ustaša isto tako, protiv komunista također, i protiv Srba i Jugoslovena, evo vidimo sad i protiv Mamića, i radi nedonošenja zakona o sportu, i protiv segregacije koja ne dozvoljava hrvatskim građanima da nauče hrvatski, te u konačnici i protiv promicatelja četničke ideologije, uvik kad je neka nepravda u tijeku i kad država ne radi svoj posao, mladi reagiraju, i možete ih nazvat kako god hoćete, eto nas je kad smo na Poljudu skidali jugoslavensku zastavu Antun Tonći Vrdoljak nazva huliganima.
Danas će se Riječki huligani okupit da kažu šta misle o sudcu koji je njihovog prijatelja strpa u pržun.
Kad smo već kod huligana, čestitam svoj braći dinamovcima plasman Dinama u ligu prvaka.

Nasilje nije rješenje, nikada ali baš me zanima.

Što bi vi učinili sa onima koji u Hrvatskoj pjevaju četničke pjesme, i imaju slike Draže Mihajlovića, ili onima koji u Srbiji pjevaju ustaške pjesme i imaju slike Ante Pavelića.

Bilo bi zgodno ako bi neko od kolega iz Srbije rekao ima li tih koji veličaju ustaše u Srbiji, kao što mi imamo Petka, ili Dobrivoja hadezeovca povratnika.

Post je objavljen 29.08.2019. u 06:56 sati.