Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Žena u krizi srednjih godina

Kaže moja fejspuk prijateljica kako su pogreške jedino za čime Čovik nikad ne žali, i da i triba ponovit kako bi se osjeća mlad.

Jebate koje razmaženo derište je ta moja fejspuk prijateljica, mozak ka u Ecije, ni ona se ne bi mogla zaljubit u bauštelca.

Kad se Čovik siti sebe kad je bija mlad, ili recimo pogleda slike, jebate našta to liči, te frizure, roba, recimo moja generacija na slikama iz čuveni osamdesetih pari ka nezbrinuta Dica iz rumunjskog sirotišta sa primjesama disko sjaja u stilu Boney Ema.

Ta kompozicija se inače nazivala Sena Em



To je iz vrimena kad je još bilo sramota bit peder, pa su tvrdokorni Bosanci koji bi počeli tražit ženu u sebi postajali disco zvijezde i pivali Tuc tuc.

Kad smo već kod tucanja, žena u krizi srednjih godina, umisto da je nakon dvaes godina prakse, shvatila da je tucanje ništa drugo nego sastavni dio komunikacije među spolovima, ona se mora zaljubit, i to ka da jon je šesnajst, ili u današnje vrime dvanajst, danas se ove sa šesnajst prašu ka profesijonalke, jebiga kad se rodiš u krivo vrime.

Mislin ono te žene sutin zaljubljivanjem, nisu normalne, da se iko vratija sa onoga svita i podnija izvješće, u njemu bi pisalo da ženske koje dođu u raj se odma zaljubu, a i one šta odu u pakal isto.

U Bosni je i sada sramota bit peder, pa je Gordan Duhaček doselija u Hrvatsku, i sad sere po istoj.

Da je osta u Bosni u kojoj se okotio, pa da sere po Bosni i Bosancima, neko bi ga natambura jer su Bosanci narod koji drži do sebe.

Zanimljivo je kako dotična spodoba nikad ne sere po drugim narodima koji žive u Bosni u kojoj se okotio, a koji isto tako mrze pedere, nego stalno svoje verbalne dijareje prosipa po Hrvatskoj i Hrvatima.

Također je zanimljivo kako svi oni koji inače mrze Hrvate iz Bosne i Hercegovine, načisto obožavaju masnog pedera Duhačeka, i nikad ne traže da se vrati otkud je došao.

Zanimljivo je i kako mediji u Srbiji isto obožavaju gore navedenog pedera pa revno objavljuju svako njegovo sranje po Hrvatskoj i Hrvatima.

Nemože Čovik kad sve to vidi ne zaključit da je drug Tito bio u pravu što se tiče tretmana domaćih izdajnika i pedera.

Ali da se mi vratimo ženi u krizi srednjih godina, koja Oće bit mlada, jer voli sve što vole mladi, poznato je da žene sazrijevaju prije nego muškarci Jer in se žuri Radit te stvari koje radu odrasli, recimo tucat se, i onda kad to obavu kreće Paranoja da će ostarit, bit prikoviše zrile, i da će neko od nji Napravit đem.

Muškima se ne žuri toliko iako bi se i oni tucali, ali im to ne smeta da ostanu u pjubertetu što je moguće dulje, neki i zauvijek, ili barem dok mogu tucat.
Izuzetak su oni koji tražu ženu u sebi, oni ka i žene umiru od straja da ne ostaru, pa budu nakaradni, uostalom našta bi ličila marmelada od muškarca koji traži ženu u sebi.

Nije to lako, veliki je to posal nosit se sa tim strahom da ne ostariš, a stalno izlazu novi modeli mlađeg godišta, i podsjećaju te kako vrime neumitno, jebate koja rič, prolazi.

Jedino ako je žena ka Ferrari onda jon se jebe, jer Ferrari ako nije razbiven šta je stariji više vridi, i muškarci uvik uzdišu za njegovin linijama.

Kako se vi nosite sa tim krizama srednjih godina, nerviraju li vas novi modeli, jeste li zaljubljivi, volite li sve što vole mladi.


Post je objavljen 25.08.2019. u 11:04 sati.