Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Zburidanka

Unatoč željama dušebrižnika, turistička sezona nije propala, hvarski ugostitelji ne truju nejač po restoranima, a film General su pogledali desetci tisuća ljudi.
Javila se i Vlatka Pokos, koja je svojedobno imala baš ono fajn sise, a onda je od starih jaja dobila salmonelu, pa je ošla u Kanadu.
Zanimljivo je kako sve opajdare, koje su ovde natukle kilometražu ka golf duja iz 85, ka Severina, Ida Prester, Jelena Veljača, Ava Karabatić, Nikolina Pišek, i gore navedena Vlatka Pokos, uvik imaju nešto za prigovoriti ovoj zemlji.
Ali nisu to jedine prostitutke, koje više niko neće da jebe, jer se boji spolnih bolesti, koje su otišle pa dejstvuju iz inostranstva, tu su još i Vedrana Rudan, Viktor Ivančić, Bora dežulović, Slavenka Drakulić, i ostale ocvale radodajke.

Ali ajmo se mi Vratit sisama.

Mene zanima jel ove žene šta imaju umjetničke sise, osjećaju podražaj u Tin sisama, ili su te umjetničke sise brezosjećajne.

Ima tu kod nas na blogu ljudi koji imaju malog pišu pa ih to frustrira, i onda budu nervozni ka oni pasi na baterije šta neurotično laju, pa bi i prolaznik najradije prokinija volejon.

Ti muški bi da mogu vjerojatno ugradili sebi umjetničkog pišu od barenko dvaes centi, samo da se riješe tog osjećaja manje vridnosti i impotencije, pa makar bijo i brezosjećajan.

Mi šta smo normalni i nemamo psihološki poremećaja radi veličine, ne bi nikad ugradili umjetničkog pišu koji je brezosjećajan, brez obzira na veličinu.
Koja bi uopće bila svrha, Čovik bi se pritvorija u odajući vibrator.

Inače kad žene kažu da in veličina nije važna, more in se donekle i virovat, evo recimo mene ni jedna blogerica nije tražila da ga izmirin prije nego šta san jon priopćio.

Zebre žive u Afriku i u zoološki vrt, zato mi ode imamo tovare, a ženska od tovara se zove kenja.

Kenja koja se nemore odlučit kojeg bi blogera zaskočila zove se Zburidanka, po filozofu Buridanu čiji magarac je krepa od gladi.

Jeste li vi neodlučne ka Zburidanka ili točno znate kojeg bi blogera zaskočile.




Post je objavljen 14.08.2019. u 14:13 sati.