Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Šta zebre žele

Žene su masovno žrtve pošasti zvane mandrakizam.
Dolazi od riči Mandrak, šta je samo po sebi razumivo, od čega bi drugo došlo, koji je bija mađioničar, a zna se da mađioničari čitaju misli.

Tako i naše lipše polovnjače, mislu da one mogu muškima čitat misli, i da one uvik znaju šta mi mislimo, pa onda i šta oćemo, šta nećemo ih ne zanima, jer ionako one odlučuju o tome, pa je onda to šta mi nećemo zakurac, ako one drugačije odluču.

Mi u stvari veći dio dana ne mislimo ništa, ali to im nikako ne smimo reć, jer je to odma sumnjivo, kad kažeš da ništa ne misliš, to je ka da si učinija neki protuprirodni blud, i u njiovim glavama se pokreće teorija zavjere i katastrofe, pa se svaka žena kad jon kažeš da ne misliš ništa pritvori taj čas u Pernara, i bude manita ka i on.

Zato ih morate pažljivi promatrat i pamtit, jer jedino tako morete pogodit šta ona misli da vi mislite, recimo ako vas ujutro uz kavu pita, koji je danas dan, i vi rečete subota, ona nije glupa, da ne zna koji je dan, već je prije po ure pogledala kalendar TV program i sportsku rubriku, i dobro zna da je srida i da je liga prvaka, i ona misli kako ste vi već isplanirali gledanje utakmice.

Vi naravno nemate pojma koji je dan, niste ništa planirali, vi nikad ne planirate, naporno vam je to, ako se sitite, da je liga prvaka uzmete daljinski i to je to.

One za razliku od vas jako dobro znaju da je srida, liga prvaka, i rođendan od njene matere, kad je rođendan od vaše matere ona nedilju dana ranije smišlja kako da ne otiđe staron vištici na rođendan, svituje se s materon, sestron, prijateljican, ide na forum kakozajebarsvekrvu.com, razrađuje sve varijante, i onda opet otiđe, da ne da staron vištici gušta, a i da ne ispane da je svima bolje kad nje nema.

Vi za razliku od njih kad van očiju puni suza kažu da vi oćete gledat ligu prvaka, a njenoj materi je rođendan, kažete dobro, jebe vas se za ligu prvaka, i njena mater ima televiziju, a bit će štagod za izist i popit.

U tom trenutku ste napravili fatalnu pogrešku, osoba koja uvik iznova nedilju dana radi pripreme, kako da negdi na otiđe, a onda opet svaki put otiđe, ne more virovat, da ste tako lako odustali, i to je odma sumnjivo, teorija zavjere raste i vaša bolja polovnjača poprima oblik čas Pernara, čas Bunjca, a najčešće mahnite Vladimira Palfi, i razmišlja o tome radi koje žene ste tako lako pristali ić na rođendan, njenoj materi, i onda jon se čini kako je vidila jedan put kad ste zeru duže zadržali pogled na dekolteu njene sestre, a ni stara majka nije nevinašce, i ko zna ko će još bit, i šta ona stara izvodi, i uvik sprema ono šta njen zet najviše voli, sve je to sumnjivo.

Post je objavljen 13.08.2019. u 20:06 sati.