Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ekskomunikacija

Jutros smo bili brat volke, vrime nekako brže prođe kad nešto bereš.
Kad smo došli na oni bič, nije bilo ni pasa, onda smo mi mantali okolo i brali volke, i dok smo ih mi pobrali po vriće, svi su došli na ti bič, pa smo onda mi utekli.

Vruće je ka da je osmi misec, žeže, prži, cvrčki pivaju pismu, uprkos nabujaloj želji naši osvišćeni građana, turizam ni ovu godinu nije propa, iako smo sve poduzeli, digli smo cijene, bacili zvezdaše u more, pribili sezonce iz Slavonije koji ne znaju Hrvatski, i sve te druge stvari koje ugrožavaju turizam.

Nešto je magično privlačno, eto i komšije na utakmici u Beogradu, su metili natpis, dogodine u Kninu, i oni Oće doć kod nas, doduše ne na more nego do Knina, valjda im je na moru priskupo.

Ako komšije dođu dogodine u Knin, mogli bi za dvajspetu jubilarnu proslavu Oluje, organizirat slet, oni bi mogli glumit četnike, A mi bi ih mogli ganjat, pa bi oni mogli skočit na traktore, i uteć.

Mogli bi od toga Napravit međunarodno poznatu atrakciju, pa bi furešti mogli gori sa tvrđave gledat kako komšije bižu sa traktorin, naš prajmminister bi moga glumit anemičnu pizdu, a precjednica bi mogla pivat, baci bombu, goni bandu, priko izvora, i onda zagrlit svakog učesnika ponaosob, i onda pustit golubicu ka znak mira i sa
Milom Hrnićem zaplivat, golubiceeeee, golubice, bijeeeeee eeeee laaaa

Posli ćemo se ić kupat, a onda ćemo ist volke, i pit pošip i muškat dajrektli from Korchula, i slušat cvrčke kako pivaju pismu.

Ona Smjehuljica je napisala post sa naslovon, Moje skromne lipotice, ili tako nešto, šta more Čovik nego promislit, da je to još jedan post o sisama, taman se Čovik razveseli, kad ono ćorak, neko cviće, pa bi ja u ime blogerske zajednice zapritija gori navedenon Smjehuljici da se ne igra tako sa naslovin jer bi mogla bit ekskomunicirana.

Vidim da se vodi žustra rasprava o influjencerima, pa eto za vas koji ne znate, naša Gurmi ima priko 25000 sljedbenika, šta znači da je mogla
Uć u Europski parlament, a žena je mila, ljubazna, pristojna, ne tura selfije, ne iskače iz dimna ćevapa, ne spava sa pason, nije čudna žena čudnog imena, i na sve to je još i moja prijateljica, i Mekova također.

Dakle molimo da ubuduće svi postovi s bombastičnim naslovima budu o sisama i ničemu drugom.


Post je objavljen 12.08.2019. u 15:57 sati.