Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euzivot

Marketing

Neznanac dao igračku sa mikrofonom i kamerom dvogodišnjem djetetuU srijedu je muškarac u zelandskom selu Zuidzande dao medvjedića s mikrofonom i kamerom dvogodišnjem djetetu, izvijestila je u četvrtak na svojoj Facebook stranici policija Zeeuws-Vlaanderen.

Jedna mlada obitelj je sa dvogodišnjim djetetom šetala buvljakom u Zuidzandeu kada im je prišao nepoznati muškarac. Muškarac je roditeljima dao primjedbu da je dijete vrlo slatko i dao mu je besplatno malog medvjedića!

Kasnije tijekom dana i nakon pomnijeg pregleda medvjedića, roditelji su primjetili da se u plišanom medvjediću nalazi nešto tvrdo. Djetetovi roditelji su nakon što su postali sumnjičavi i otvorili plišanu životinju otkrili u njemu elektroniku. Prilikom otvaranja medvjedića pokazalo se da je u njemu bila skrivena kamera malog formata s mikrofonom. Pokazalo se da je medvjeđi nos bio mali objektiv fotoaparata.

Roditelji su izravno kontaktirali policiju i sada je u tijeku istraga. Policija upozorava na slične sumnjive situacije.

Nejasno je jesu li kamera i mikrofon već standarno ugrađeni u medvjedića ili nkanadno. Također nije poznato može li se elektronikom upravljati na daljinu.

Post je objavljen 08.08.2019. u 23:54 sati.