Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lake note teške boje

Ka šta vidimo svjedoci smo eskalacije nasilja, barem tako kažu Jelena Veljača, i ostali stručnjaci.

Dobro službeni Podatci kažu drugačije, pa su tako u prošloj godini zabilježena 22 slučaja ubojstva za razliku od recimo 1988 kada je u Hrvatskoj ubijeno 88 osoba.

Ali jebeš službene podatke, kad se treba ova Hrvatska prikazat lošom u odnosu na nikad prežaljenu, onda je važan dojam koji ima Jelena Veljača, Ante Tomić, i ostali stručnjaci.

Osim toga nije li vaš omiljeni bloger bio taj koji je tvrdio da je nedopustivo da u javni prostor imaju pristup osobe poput saborskog zastupnika koji je izjavio da su počinitelji najvećeg zločina na Hrvatima, šlampavo obavili posao jer su im neki promaknuli.

Nije li upravo vaš omiljeni bloger upozoravao da ne može određena nacionalna manjina pobit 20.000 svojih sugrađana nekažnjeno, i onda se pravit blesavi i tražit svoja prava, kakvu poruku šaljemo takvim odnosom, prema žrtvama i prema počiniteljima.

Nije li upravo vaš omiljeni bloger neki dan upozoravao kako je nedopustivo da pripadnici određene manjine i jedne političke organizacije slave pokolj nad civilnim Hrvatskim stanovništvom, kakvu nam poruku šalju tom proslavom.

Zato braćo Blogeri i sestre blogerice, kako bi prevenirali eskalaciju nasilja, ajmo svi skupa jebat mater svima onima koji opravdavaju ubojstvo bez obzira ko ga počinio, ajmo jebat mater svima koji su ubijali svoje susjede a sad se prave blesavi i traže prava, ajmo jebat mater svim manjinama i političkim organizacijama koje slave ubojstva hrvatskih civila, i na kraju ajmo jebat mater Jeleni Veljači i svim stručnjacima koji se koriste dojmom a ne činjenicama, i nikako nemojmo zaboravit jebat mater objektivnim i profesijonalnim medijima koji se natječu ko će više prostora Dat bilo kojem smradu ili opajdari, koja će reći da u ovoj zemlji nešto ne valja.

Post je objavljen 04.08.2019. u 17:39 sati.