Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Balada o pohanom Elvisu

Svega smo se ovde na ovom blogu nagledali, blogerica koje su lomile srca, onih koje su seksualno iskorištavale nevine blogere, onih koje su zavodile nevine blogere za besplatno ljetovanje, onih koje su se izrugivale s bivšim ljubavnicima, žena koje su spavale sa pasin, nimfomanijakinja koje su tile nezajažljivim seksom ubit pensijonera, nema čega nije bilo, ali ipak danas se desijo krešendo orgazmički vrhunac.

Bise je odlučila ispohat Elvisa.

Može li okrutnije od toga, naravno da nemore.

U svakome od nas čuči jedan mali Elvis, neka digne ruku onaj koji nikad nije bio povrijeđen, neka se javi onaj koji nije osjetio strah od agresivnog udvaranja.

Njima je to sve Ša la la, braćo Blogeri njima su važniji njihovi nokti nego mi, o cipelan da ne govorimo, nema van to duše ni srca, to matere čin se rodi odgaja ka predatore, s rupon koju moraju šta je moguće više puta naplatit.’

Dakle bezdušna Bise bi pohala Elvisa, a sve ostale je podržavaju, nije braćo Blogeri zgorega sitit se da se ista ta Bise tila udat za Domenica koji je eto nesta bez traga.
Čudne li koincidencije.

Nisu to čista posla, evo vidimo i iz priložene slike



Eto, šta su jadnome Richardu uradile, odma je sve tribalo bit jasno kad je Mela rekla da one svakog žabca mogu pritvorit u konja.

Mislin ono samo najveći naivci ne prepoznaju sirensku pismu one Ančice, Rajmštajn, moš mislit, naivni bloger bi se uvatija ka grdelin na baketinu.

Eno kod one nove šta je u stvari stara, samo šta se nisu poklale one DVI obožavateljice manitog pisnika, jebate kad to krene bit će krvi do kolina, ona nova će Morat nosit blog na kemijsko čišćenje.

Najgore od svega je pribjegavanje lažima, to kad se osjeti ugroženim laže a da ne trepne, pa se svaki naivni bloger more nać lažno optužen




Ili mu se more dogodit da ga Bise poha ka Elvisa

Post je objavljen 03.08.2019. u 17:58 sati.