Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prinčovi i konji na bicikli

Jutros najranije se javljamo iz malog pitoresknog mista u Slavoniji.

Šta ste se odma pripali, nije niko pribijo Slavonca, to ionako nije za brejking njuz, radi se o ukazanju.

Evo vako je bilo.

Blogerica Julka je ničim izazvana lakirala nokte, i lagano pijuckala vino u cilju popravljanja krvne slike, posli prve ruke slika je bila dosta bolja, posli druge ruke je bila ki Mona Liza, a posli treće ruke se zeru i nakrivila.

Julka se taman spremala ostavit popularnog blogera na miru, i ić leć, ali avaj, direktno iz panonske usnule ravni, dok je kroz prozor lagano dopirao miris zrelog voća, u sobu je uskočijo žabac.

Šta da radim, šta da radim, pitala se Julka, možda najbolje da nazoven Sarah be, ona ima iskustva sa tim žapcima i prinčovima, ona će sigurno znat.

Alo Sarah be, slušaj triban te nešto pitat.

Ajme Julka evo baš se vozan po dvorištu na bicikli, kupija mi je moj cigo pivač biciklu, bija je svirat na neku divojačku večer u tangama, pa su mu uspaljene ženetne turale po sto kuna u mudante, on je meni kupija biciklu, ajme kako je to romantično, nego šta si ono rekla.

Nisan ništa rekla kad ti stalno melješ, ako ne pristaneš laprdat sad ću ti poklopit i zvat onog divljaka za savjet, a dobro znamo kako će to završit.

Ajme oprosti, znaš mene kad je ta nesriknja jubav u pitanju da san ti cila ejuForična:

E zato san te i zvala, uskočija mi je žabac kroz ponistru, i jel sad da ga ljubin, ili šta, Oće li se pritvoriti u Elvisa, ili u kakvog manitog pisnika.

A nisan ti sigurna, aj slikaj ga pa mi pošalji sliku.

Evo vidi ga šta je gadan.

Je pari ka žaba u kupusu.

Sarah be ne spominji mi kupusa, sve drugo more samo mi kupusa ne spominji.

Ajme jel ti to novi lak za nokte, baš ti je lip, vidi vako najbolje je da uzmeš ono za mlatit muve, pa kad ga poljubiš, ako se pritvori u Elvisa dobro, a ako se pritvori u manitog pisnika onda ga opandrčiš.

Dobro a ako se pritvori u Elvisa Oće li i Betmen doć za njim.

Koliko se ja razumin u paranormalne pojave, a dosta se razumin obično kad prilazimo iz dimenzije, u dimenziju ostavimo strahove iza sebe, iden nazvat Justicu, ona je jedan put i konja ljubila, ona će znat, pa to se javim, a ti ne ljubi nikoga.

Ajde požuri ukočit će mi se usta kako san se naćubila.

Alo ko je.

Ja san Sarah be, kupija mi je biciklu.

Nemoj zajebavat, to je onda ozbiljno.
Je pustija je da mu ženturače guraju novce u mudante samo da meni more kupit biciklu, ajme on mene voli, šta ti radiš.
Evo lakiran nokte, iman sprecijalni lak sa šljokican, kad ga namažen postanen nevidljiva, pa mogu malenom priko ramena virit šta mu one šupjače pišu u emajlima, najebat ću se ja njima matere, ajde iden sad moran špijunirat:

Ej čekaj, čekaj, moran te nešto pitat, Julka je uvatila žabca pa ne zna Oće li ga ljubit ili neće, kad si ti ljubila onog konja šta je bilo.

Ništa osta je konj, nisan ja sritna ka ona tvoja prijateljica Purgerica, jesi vidila kako je njoj upala sikira u med.

A to san ti ja sve sredila, pričat ću ti drugi put, iden sad zvat Julku ukočit će jon se usta kako se naćubila.

Ajde Julka javi se, di je sad ona

Post je objavljen 03.08.2019. u 07:10 sati.