Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Manifest

Dobro je reka moj prijatelj Pale, ima tako ti momenata, u kojima je teško reĆ nešto suvislo, pa je bolje ne reć ništa, nego ispast idiot.

E sad neko bi to triba priopćit našin političarin, analitičarin, novinarin, komentatorin, a posebno nekim sucima ustavnog suda, iako obzirom na do sada viđeno, teško da bi neki, a posebno neki sudci ustavnog suda to razumili.

Šta ti je talent, evo recimo neke ljude moš cili život školovat, mogu postat dokturi, profešuri, suci ustavnog suda, a onda bljesne ka strila nebeska talent, i shvatiš da je Čovik svemu uprkos idiot.

Ajmo dalje,

Baš vam je dosadno na ovom blogu kad mene nema :))

I kako morete mirno gledat kako vam agresivnim udvaranjem plašu blogere, kako van nije jasno da nisu svi ode zatucane seljačine ka ja:

Neki drugi su nako tenere mekane duše šta kad vidu samo obrise agresivnog udvaranja, oni se useru ka Elvis kad vidi Betmena.

Jel vas nerviraju manifesti na blogu.

Ono danas kad postajem pijonir svečano obrćavan da se nikad neću svađat na blogu, družit ću se samo sa finin sviton, neću ostavljat cmokiće i puse, ali ću se svima obraćat sa dragi prijatelji i draga prijateljice.’

Jebate šta se meni od toga sere, odma me neka dijareja uvati, pa skačen u potok.

A pogotovo mi se sere na reprize, jebate kad po stosedandesetšesti put neko svečano dolazi do zaključka da nije važno što ti govori nego ko ti govori, ne da mi se sere, nego mi se i povraća.

A šta vi mislite, kako se triba odnosit prema blogosuicidašima, šta in triba reć, evo nekoliko prijedloga.

Dobro si i učinija, triba si odavno.

Fala kurcu, da si se sitila.

Daj ne drami dosadna si više s tim.

Bilo bi dobro da se ubiješ jedan put zauvik.


Eto sigurno imate i vi neke prijedloge, slobodno ih notirajte u komentarima.

Post je objavljen 02.08.2019. u 20:52 sati.