Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dpvs

Marketing

DONACIJEPoštovani pratitelji, Društvo prijatelja vrgorske starine je u cijelosti volonterska organizacija čiji članovi ulažu svoje vrijeme i novac u najrazličitije projekte i aktivnosti kojima ste svjedočili posljednjih 15 mjeseci otkad postojimo. A bilo ih je preko 30.

Baviti se kulturom volonterski, na stručan način, u Dalmatinskoj zagori, gotovo bez institucionalne potpore, u gradu bez muzeja, arhiva i galerije, u situaciji kada uglavnom počinjete od nule, trasirajući staze koje dosad nisu postojale - zaista nije lako. Ali nama to nije teško i imamo puno projekata u planu. A za svaku aktivnost - izložbu, prezentaciju, knjigu, katalog - je potreban novac. Članovi Društva svojim novcem pokrivaju razne aktivnosti, ali neke stvari su iznad naših osobnih financijskih mogućnosti.

Zato vas molimo da ako ste u mogućnosti da i najmanjom mogućom donacijom pomognete naš rad. Ne jer bi pomogli nama, već kulturnom razvoju našega Vrgorca. Svaka dobivena kuna ide direktno za kulturu, za planirane knjige, kataloge i izložbe.

Podaci za uplatu se nalaze na priloženom primjeru ispunjene uplatnice. Unaprijed hvala. <3

Swift broj za uplate iz inozemstva: OTPVHR2X

Post je objavljen 15.07.2019. u 20:53 sati.