Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Samo da svratim

Nisam zaboravio ovaj blog. Samo sam uzeo malo odmora od njega i pokušao se posvetiti nekim drugim stvarima u životu. A i nekom drugom blogu. A nisam ni vas zaboravio. Ipak mi je ovo prvi blog kojeg sam nakon duže vremena otvorio. Povremeno sam svratio i pogledao novosti. I vidio sam da ste bili vrijedni.

Ne znam za vas, ali mene ovo vrijeme stvarno ubija u pojam. Ove vrućine me ubijaju u pojam. I moram priznati da pomalo se teško nosim sa njima. Ali nekako se nastojim nosim sa ovim paklenim vrućinama. Ove godine posebno nastojim paziti nakon što sam početkom ove godine saznao da imam problema sa srcem. Da mi je dijagnosticirana neka tahikardija. I još se učim nositi sa svime time. Ovo će mi biti prvo ljeto koje ću provesti sa tom dijagnozom. Pa ću se morati naučiti kako da preživim ovo ljeto sa time.

Zadnjih tjedna sam polako počeo malo više da proučavam o fotografiji. Jer se želim početi ponovo malo više posvetiti ponovnom slikanju foto aparatom. Pa mi je želja da nadopunim svoje znanje u tom području. A i dalje nastojim čitati knjige. Neke sam odustao čitati jer mi nisu sjele. Ne moraju mi se baš sve svidjeti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 02.07.2019. u 18:10 sati.