Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Navikavanje i učenje

Ovih dana počele su vrućine. Mada nisu još onako drastične, ali su počele. I moram priznati da su prenaglo počele. Proljeće gotovo da nismo ni imali. I jednostavno smo iz hladnijeg i svježih dana preskočili u vruće i sparne dane. Ta nagla promjena vremena izgleda da je i mene pogodila. Jer doslovce nisam imao vremena da se naviknem na toplije dane. Tako da se jedva nosim sa svime time.

Još tome moram dodati da imam i neke srčane probleme. Za koje sam tek početkom ove godine saznao da ih imam. Tako da i zbog toga moram naviknuti na te vrućine i naučiti se nositi sa njima. Unatoč što redovito pijem terapiju, ipak moram se naučiti nositi sa tim vrućinama. Jer to je sve novo za mene.

Ne želim se žaliti i nastojim biti od onih ljudi koji se ne žale, ali ipak kako izgleda da s godinama sve više mi je zdravlja narušeno. Ali vjerujem da ću uz pravilno uzimanje terapije da se nekako naviknem na to. Jer godine idu. Ovih tjedana sam bio i na nekom sistematskom pregledu. I otkrili mi problem i sa prostatom. Nije ništa tragično. Nije ništa ozbiljno, ali ipak dovoljno da se zabrinem i za to. I da sam možda došao na vrijeme. Te da ću se i po tom pitanju oporaviti. I naviknuti i na taj problem. Samo trebam obavljati redovite kontrole i redovito piti terapiju. I vjerujem da će se sve to vratiti u neku normalu.

Sad tek pomalo uviđam koliko je zdravlje krhko i treba paziti na njega. Te kada čovjek se razboli i otkrije probleme sa zdravljem i nekim dijelovima tijela shvati koliko je zdravlje ne procjenjivo. I koliko treba paziti na njega. I to ja sad ovih dana polako uviđam. Jer čovjek uči dok je živ.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 12.06.2019. u 13:09 sati.