Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ne ide, pa ne ide

O prestanku pušenja sam već dosta pisao. A i nema ništa novo. I dalje se mučim po tom pitanju. Tako da nema ništa novo. Pa nemam što novo pisati. I dalje nekako pokušavam se raznim zanimacijama okupirati da toliko ne mislim na pušenje i kojima si pokušavam tim zanimacijama nekako olakšati tu muku oko prestanka. Ako budem dovoljno ustrajan u tome nadam se da ću jednog dana uspjeti u tome.

U međuvremenu i dalje se mučim oko pronalaska novog posla. Prošli tjedan sam bio na dva intervjua za posao. I na žalost ni jedan od tih intervjua nije mi donio neki dobar rezultat. Na oba su me odbili. Makar je na jednom bilo neke nade da bi me možda primili. Ali na kraju nisu me primili. Tako da sam ostao deprimirani po tom pitanju. Jer više ne znam što da radim oko pronalaska tog tako željenog posla. Makar i na određeno vrijeme. Samo da počnem raditi. I da makar privremeno pokušam nešto raditi, dok ne vidim da li će se negdje zalomiti mi neki posao na duže vrijeme. Što god uradio i trudio se da na tom razgovoru za posao ostavim dobar dojam, i dalje ništa ne pomaže. Osjećam se kao da sam zaražen nečime što me odbija od tog posla. Naravno za bolest oko srca ne spominjem. Jer znam da ako to spomenem odmah se mogu oprostiti od tog posla. Tako da se moja muka po traženju posla i dalje nastavlja.

U zadnje vrijeme sam čak razmišljao i o mogućnosti da sam pokrenem neki posao. Ali na žalost uvijek zapne na početnom kapitalu oko pokretanja posla. Jer samo za otvaranje firme i pokretanje posla su potrebni veliki novci. A do njih mi je teško doći. A da o ostalom ne pišem. Jer nije lako se odvažiti na ovu životnu prekretnicu i avanturu života. A i nekako imam dojam da nije baš neko vrijeme za to. Jer nema garancije da ću uspjeti u ovom ludom vremenu, kada naša vrla vlada umjesto da olakša pokretanje posla ona ga još više otežava. Da i postojeća poduzeća odlaze u propast zbog ovog terora koje se provode od strane naše vrle vlada i ostalih institucija.

A u međuvremenu dok ne vidim što će biti sa poslom, nastojim se baviti manje zamornim temama. I posvetiti nekih hobijima i drugim stvarima. Samo da ne padnem u neku veće depresiju.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 15.04.2019. u 15:25 sati.