Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Polako, ali sigurno

Od kada pokušavam prestati pušiti mučim se kako sa nikotinskom krizom, tako i sa time što nemam neku zanimaciju u rukama dok si nešto radim za kompjuterom. Pri zanimacijom mislim cigaretu u rukama dok čitam neki članak ili što li već na kompjuteru. I ne znam što mi je gore, to što nemam cigaretu u rukama ili nikotinska kriza.

Nekako me podjednako muče te dvije stvari. I ne znam i ne mogu se odlučiti što mi je gore od tih dviju stvari. To što tijelo traži nikotin ili što nemam cigaretu u ruci dok se bavim sa nečime za kompjuterom. Ali kako vrijeme ide, nekako se navikavam na to. Nekako kako dani idu sve lakše se nosim sa time da ne unosim nikotin. A i da nemam cigaretu u ruci. I polako se navikama na to da mi cigareta ne pravi više društvo dok sam za kompjuterom.

Naravno, istina je da mi sada prijeti i to da to pušenjem zamijenim sa konzumiranjem nekih slatkiša ili što li već. Ali i to izbjegavam, jer to bi me opet odvuklo u drugi problem, a to je pretilost. A to je opet novi problem. I samo bih jedan zamijenio drugim. Tako da time ništa ne bih postigao. Te nastojim da to izbjegnem.

Ovih dana osim što se počinjem ponovo polako baviti fotografijom, također se polako vraćam i čitanju knjiga. Znam da je vani ljepše vrijeme. I da bih na vrtu imao dosta posla, ali ipak se nastojim da pročitam neke knjige. Jer ne mogu bez pisane riječi. Da ne protratim dan a da ne pročitam barem jedan dio knjige. Jer kad se jednom zaljubiš u čitanje i pisanu riječ, onda si ovisan o čitanju i uvijek nekako nađeš vremena da bar nekoliko stranica pročitaš.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 09.04.2019. u 21:51 sati.