Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Muke po prestanku

Ovih dana sam prisiljeni da ne pušim osim zbog zdravstvenih razloga i zbog financijskih razloga. Nisam baš u najboljem financijskom stanju, pa sam prisiljen štedjeti. Što je donekle i dobro. Jer mi pomaže da se odviknem od cigarete. Što je meni dosta teško. Ali zasada nekako se držim. I najteže mi je to što mi to pušenje nedostaje i ne znam čime bih i kako nadoknadio to zlo pušenje. Da ne mislim toliko na tu cigaretu.

Drago mi je bilo čitati vaše komentare u prijašnjem postu. I dosta su poticajni. I nadam se da će mi pomoći. Naravno da je dijelom i to pušenje krivo za tu tahikardiju na srcu koju imam. Ali ne treba zanemariti i ostale moguće uzroke toj tahikardiji. Zadnje dvije godine su mi bile i dosta stresne. Svako malo mijenjanje posla, što je uzrokovalo stres, a i te neke bolesti koje sam imao. A da o nasljednim genima i o smrti nećaka ne pišem. Tako da vjerujem da je sve to sa srcem možda i splet svih tih događaja i briga. I možda je sve to utjecalo. Naravno, ovime se ne opravdavam. Ali sve treba uzeti u obzir.

Na kraju bih podijelio jednu fotografiju sa vama. Na ovoj fotografiji se nalaze članovi foto kluba „Varaždin”. Dijelim je i zbog toga što se i ja nalazim na njoj. Nekako nakon dvije godine pisanja mislim da je red da objavim neku fotografiju na kojoj se može vidjeti kako izgledam. Nadam se da će ih biti još s vremenom. Fotografiju je snimio jedan kolega iz foto kluba povodom prvog sastanka u novoj prostoriji foto kluba. A ja sam onaj ružni dečko koji stoji lijevo do vratiju sa nekom kockastom zeleno-crnom košuljom i crnom ne pošišanom kosom. Nisam baš neki ljepotan i model za fotkanje. Ali nadam se da će poslužiti.
Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlostiPost je objavljen 07.04.2019. u 21:19 sati.