Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Navikavanje

Život ide polako dalje. I dalje se navikavam na to da više ne pušim i da neko vrijeme ne ću pušiti. I moram priznati da je dosta čudno biti bez cigarete, posebno kada se sjednem za računalo i bavim se na njemu sa nečime. I to mi je najčudnije, jer sam najviše pušio dok sam radio nešto za kompjuterom. I tada mi najviše nedostaje cigareta. Ali u drugim situacijama mi gotovo i ne nedostaje. Jer sam jedino za kompjuterom pušio.

I moram priznati da se nekako lakše i bolje osjećam, mada mi i dalje nedostaje to pušenje. I volio bih si spušiti jednu. Ali ne mogu, jer imam trenutno druge brige koje me more i tjeraju me da se suzdržim od cigarete.

Prošli tjedan opet bio na nekom vađenju krvi. I nalazi su dobri. Što mi je drago, jer je to znak da je sve za sada u granicama normale. Ali još se navikavam da imam problema sa srcem. I da pijem neki novi lijek za srce. Nekako se polako mi gomilaju ti lijekovi koje pijem. I nadam se da ne ću uskoro morati piti cijelu šaku lijekova. To mi stvarno ne bi trebalo.

Osim što pokušavam ovih dana srediti si neke stvari, polako čitam knjigu „Zvonar crkve Notre-Dame”. Autora Victora Hugoa. Predivna knjiga, koja govori o jednom zvonaru kojeg majka napušta i crkva ga prihvaća i odgaja za zvonara. Priča je i o svećeniku koji ga prihvaća i nekim žiteljima grada Pariza prije mnogo stoljeća. Kao i obično i ovaj put se pokazalo koliko sam griješio u mladosti što više nisam čitao. Ali što ću sada. Sad barem imam prilike da nadoknadim.

A i vani je nekako sve ljepše i ljepše. I toplije. Nadam se da se neće ovih dana ponoviti ona polarna hladnoća koja je bila prije godinu dana. Mada je zima bila dosta blaga. Ali nadam se da sada ne će opet naglo zatopliti. Jer već sam se poželio polako variti na vrt i planirati što ću na njemu pokušati uzgajati. A i polako treba da se počinju pripremni radovi za ovogodišnju sezonu u vrtu.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 28.02.2019. u 21:13 sati.